Schoonmaker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Wij zoeken schoonmakers (fulltime of parttime) die schoonmaakwerk kunnen verrichten en inzetbaar zijn bij bijvoorbeeld basisscholen, logistiek bedrijven, hotels etc.

Dit ga je doen

Als medewerker(-ster) schoonmaakservice (interieurverzorger, facilitair medewerker) ben je het visitekaartje van het bedrijf! Jij zorgt voor schone en frisse werkplekken. Ondersteuning en begeleiding krijg je uiteraard van het bedrijfsbureau en van de rayonmanager. Zo weet je bijvoorbeeld ook precies wat de planning is. Je werkzaamheden bestaan uit het schematisch schoonmaken van bedrijf- en kantoorpanden, basisschool(en) etc waarbij ook eigen inzicht en initiatief zeer wordt gewaardeerd.

Men is geïnteresseerd in serieuze mensen die op zoek zijn naar vastigheid. Onze opdrachtgever wilt namelijk men op korte termijn een dienstverband aan te bieden.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid. In deze organisatie gaat men met een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een full time (of indien wenselijk part time) baan, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris volgens de schoonmaak cao;
 • Wanneer men zich heeft bewezen eventueel een auto en tablet van de zaak;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling;
 • Een uitdagende, vaste baan binnen een informele, groeiende organisatie;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Samenwerken binnen een gemotiveerd team in een no-nonsense organisatie;
 • Teamuitjes, borrels.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag, Gouda, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en omgeving;
 • Een hardwerkend persoon met een klantgerichte houding en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Enige ervaring binnen de schoonmaak;
 • In het bezit van een rijbewijs B (pr);
 • Fulltime of Parttime beschikbaar.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf waarbij de medewerker centraal staat. Hier wordt geïnvesteerd in het personeel, want zonder personeel geen bedrijf. Zij staan bekend om hun stabiliteit en dat alles goed georganiseerd is. Zo krijg je bijvoorbeeld je reistijd allemaal vergoed. Zij creëren een band met hun klanten zodat die ook altijd weer terugkomen en dat is nou precies waar zij zo sterk in zijn.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent