Allround Metaalbewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Vlaardingen
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een afwisselende functie? Je wordt verantwoordelijk voor het uitpakken, afbramen met behulp van de TimeSaver machine, kanten, (Tig) lassen en inpakken en transport regelen!

Dit ga je doen

Op dit moment is het Atlanta Falcons team op zoek naar een nieuw teamlid m/v:

Ja, je leest het goed: De Atlanta Falcons. Zij gebruiken intern de American Football termen en team benamingen, omdat er binnen zo’n team veel kameraadschap heerst en iedereen zich verantwoordelijk voelt voor zijn rol binnen het team. Sinds kort zijn zij opgedeeld in 4 zelforganiserende teams en ben je als team van a tot z verantwoordelijk voor je eigen klanten.

Het is dus belangrijk dat je breed inzetbaar bent of in ieder geval jezelf graag wilt ontwikkelen. Ze hebben op dit moment behoefte aan vakmanschap, dus enige ervaring is gewenst. Als teamlid ben je aan het uitpakken, afbramen met behulp van de TimeSaver machine, kanten, (Tig)lassen en inpakken en transport regelen. Je hoeft echt niet alles te kunnen, maar wel heel graag willen leren.

Als kanter en als lasser werk je, aan de hand van werkopdrachten, zelfstandig aan de opdrachten. Dit wil zeggen dat je zelf verantwoordelijk bent voor het in- en omstellen en bedienen van de machines voor zowel bestaande als nieuwe producten. Ook behoort het controleren van het geproduceerde product op maatvoering en het treffen van de juiste correctieve acties bij afwijkingen tot het takenpakket.

In deze functie maak je zelfstandig producten van enkel stuks tot kleine series. Dit doe je aan de hand van (uitslag)tekeningen en metingen. Je meet het product zelfstandig, zodat je er voor zorgt dat je de juiste kwaliteit levert.

Dit krijg je

• Je bent onderdeel van een organisatie waar continuïteit hoog in het vaandel staat.
• Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede doorgroeimogelijkheden.
• Fulltime job met vast werk
• Salaris passend bij de functie en jouw kwaliteiten en ervaring

Dit ben je

• Je bent full time inzetbaar en flexibel
• Je beschikt over een technische vakopleiding (constructie-bankwerken of lasser)
• Je kunt zelfstandig een kantbank instellen en bedienen (of wilt dit graag leren)
• Je hebt aantoonbare ervaring met meten en tekening lezen
• Je hebt enige ervaring met Tig-lassen

Competentie criteria
• Verantwoordelijkheid, betrokkenheid en initiatief tonen
• Empathisch vermogen, eerlijkheid en behulpzaamheid
• Flexibel inzetbaar (variërende werktijden en niet vies van een beetje overwerk soms)
• Teamspeler zijn

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in Vlaardingen (in de buurt van Rotterdam en Den Haag) en al sinds 1962 actief op het gebied van plaat- en constructiewerk. Zij produceren halffabricaten in RVS, staal of aluminium voor onder meer de agri / foodindustrie, automotive, tuinbouwautomatisering en machinefabrieken.

Bij dit bedrijf maken niet de machines het verschil, maar de mensen. Ze beschikken over alle bijzondere technieken, maar ze onderscheiden zich vooral met wat ze er doen….Mensenwerk. De kracht ligt in het vertalen van het idee van de klant naar een tastbaar product. Dit doen ze door de klant te leren kennen en doelgericht de klantwens te vertalen. Tevens zijn ze ervan overtuigd dat uitdaging en plezier begint bij jezelf. Werken aan je eigen kwaliteiten bij dit bedrijf is de basis voor hun succes!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent