Reachtruckchauffeur op de Expeditie

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Hazerswoude-Dorp
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Zou jij aan de slag willen bij een gaaf bedrijf in de logistiek waar je met jou heftruck en reachtruck skills aan de slag kan ? Bij dit bedrijf zoeken ze iemand die samen met de productie en operator medewerkers alles draaiende houdt.

Dit ga je doen

Als heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor alle ondersteunende werkzaamheden in het magazijn. Jij laadt vrachtwagens in en uit m.b.v. een heftruck en bevoorraadt de productie afdeling. Je zet orders klaar voor transport en maakt deze verzendklaar. Tevens haal jij producten uit de stellingen m.b.v. een reachtruck. Daarnaast dien je soms te ondersteunen op de inpakafdeling. Werken in ploegendienst vind je geen probleem (tijden ploegendienst 06.00 – 14.45 en 14.45 – 23.30 uur).

Dit krijg je

Onze opdrachtgever biedt

 • Een uitdagende baan bij een leuke organisatie.
 • Uurloon van €13,89 exclusief toeslagen
 • Fulltime functie met uitzicht op vast werk voor onbepaalde tijd
 • Reiskosten van €0,19 per kilometer
 • ADV toeslag van 1,9%
 • Ploegentoeslag van %115 voor elk gewerkt uur

Dit ben je

Functie-eisen

 • Per direct en fulltime beschikbaar;
 • Komt uit de omgeving van Zoetermeer / Leiden / Den Haag / of Alphen aan den Rijn
 • Werken in ploegendienst
 • Mbo werk- en denkniveau;
 • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
 • Hebben van een geldig hef en reachtruck certificaat is een pré

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever heeft een grote werkplaats en loods. In de loods worden de halffabricaten en eindproducten opgeslagen. De opdrachtgever maakt keukenbladen van natuursteen en kunststof. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een informele werksfeer. De opdrachtgever verwacht het komende jaar nog verder te groeien. Groei jij met hen mee?

Net zo belangrijk om te melden is dat het een menselijk bedrijf is. Ze vinden het belangrijk om veel aandacht te geven aan het inwerk traject en daarom maakt het niet uit met wat voor machines jij eerder hebt gewerkt.
Dit zegt veel over het bedrijf. Ze zijn hard aan het groeien, groei jij met hen mee?

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar Jeroensonneveld@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-13499578.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent