Orderpicker, Parttime

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Utrecht
Salaris € 1600,- per maand

Functie omschrijving

Als orderpicker zet je de kratten met post op de juiste volgorde op pallets. Vervolgens wordt de post in de bussen geladen, zodat de chauffeurs zo efficiënt mogelijk hun routes kunnen rijden langs de bezorgers.

Wat wij bieden

Een leuke parttime baan met de mogelijkheid om door te groeien naar chauffeur. Daarnaast hebben we een gezellig team waar hard werken en elkaar helpen centraal staat. En een bruto uurloon van €9.03 (23 jaar en ouder) en een tijdelijk dienstverband min-max contract van 52-104 uur per maand. Je maakt deel uit van een gezellig team waar hard werken en elkaar helpen centraal staat.

Wat wij vragen

Om als orderpicker te kunnen werken kun je efficiënt en zorgvuldig werken. Je bent beschikbaar op maandag en donderdag van 09:00 uur en 15:00 uur.
Daarnaast ben je:
– in staat om fysiek zwaar werk te verrichten
– flexibel inzetbaar op andere dagen
– Woonachtig in UTRECHT of directe omgeving (straal van 15-20km)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een landelijke speler op het gebied van Postpakketten en poststukken. Inspelen op de markt en de veranderingen goed in de gaten houden, dat is wat dit bedrijf goed kan. Door jezelf telkens tegen het licht te houden en te kijken waar er winst gemaakt kan worden. Deze winst hoeft niet perse in geldelijk gewin te zitten, maar kan ook in logistiek planning en mensen zitten. Juist dat laatste maakt deze opdrachtgever zo enorm leuk. Ze kijken naar mensen en niet naar personeel, hun mensen. In een tijd waarin er veel te kiezen valt, kiezen zij voor hun mensen. Die waarderen ze en laten ze groeien.

Solliciteren

Druk op de button om te solliciteren

Deel via social media:

Iris Vermeer

Iris Vermeer

06-30 28 09 61
irisvermeer@werktalent.com

WhatsApp Iris Vermeer      Ga naar instagram van Iris Vermeer


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent