Medewerker Logistiek

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Wij zijn opzoek naar een logistieke topper met heftruckervaring!

Dit ga je doen

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de machines. Het productieproces moet continue doorlopen, zodat de machines en mankrachten optimaal benut worden. Jouw taken zijn de machines voorzien van trays en de geproduceerde producten verladen. Om dit te kunnen doen moeten ze eerst geseald worden, zo kunnen ze in de vrachtwagen op weg naar de eindafnemers. Je bent ook de contactpersoon voor de chauffeurs en je zorgt met jouw heftruckskills dat alles soepel verloopt.

Dit krijg je

Wat je kan verwachten als onze nieuwe collega is:
  • Een gezellig en gedreven team
  • Fulltime vast werk (40 uur)
  • Salaris tussen de €1900 - €2500 bruto per maand
  • Na de uitzendperiode een contract bij de organisatie

Dit ben je

Je bent communicatief sterk en kunt snel schakelen. Ook ben je bereid om overuren te maken en heb je er zin in! Een heftruck certificaat is een pré.

Hier ga je werken

Wij houden ons bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van plantpluggen voor de tuinbouw. Wij hebben twee locaties en je komt te werken op onze nieuwste locatie in Monster (omgeving Westland, Den Haag, Delft en Rotterdam). Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een fulltime Logistiek medewerker. Je komt te werken in een omgeving met grond, water en modder. Je schone kleren hoef je in ieder geval niet aan te trekken.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent