Leerling (installatie)Techniek

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 1600,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Altijd al in de techniek willen werken en leer jij liever in de praktijk dan op school? Geen probleem, bij ons kun je werken én leren tegelijkertijd!

Dit ga je doen

Als hulpmonteur/leerling monteur ga jij de fijne kneepjes van ons mooie vak leren. Dit door samen met onze zelfstandige installatiemonteurs op pad te gaan. Intern wordt jij door onze ervaren monteurs door het vele assisteren uiteindelijk opgeleid tot een volwaardig installatiemonteur.

Wat kan je voor werkzaamheden verwachten?
  • Plaatsen van CV Ketels en radiatoren
  • Aanleggen en koppelen van leidingen (denk aan water en gas)
  • Aanleggen van vloerverwarming
  • Plaatsen van dakgoten
Kortom een functie met een divers takenpakket en veel ontwikkelmogelijkheden! Dit is een traject waar je niet overnacht bent opgeleid tot monteur, wij en jij investeren dus in elkaar op de langere termijn!

Dit krijg je

Als nieuw lid van ons team en leerling van het vak, kan je een startsalaris tussen €1600 - €2000 verwachten. Het is een vaste baan van 38 uur per week, waarbij je gestimuleerd wordt om je te ontwikkelen en kun je doorgroeien! Je krijgt bij ons een mooi inwerktraject en je krijgt na een uitzendperiode, een contract bij onze organisatie. Tevens wordt je omringt door een team van ervaren en gedreven collega's, die je graag het vak eigen maken!

Dit ben je

  • Je bent leergierig en je kan niet wachten om aan de slag te gaan
  • Je bent fulltime beschikbaar en je hebt je rijbewijs B
  • Je bent sociaal en representatief

Hier ga je werken

Voor onze opdrachtgever, een installatiebedrijf in het Westland (in de buurt van Delft, Maassluis en Den Haag), zijn wij op zoek naar versterking van het huidige team.
Heb jij altijd al in de techniek willen werken, maar mis je de ervaring en de kennis? Wij leiden je op tot allround monteur, middels een mooi traject, waar je de werkzaamheden op de werkvloer onder de knie zal krijgen.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent