Constructiebankwerker - Verspaner

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Als Constructiebankwerker - Verspaner werk je dagdienst en ben je een van de teamleden binnen de productieafdeling. In de productie ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het op efficiënte, effectieve en juiste wijze bewerken, verpakken en afvoer.

Dit ga je doen

Als constructiebankwerker (of constructiewerker) ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen van constructiedelen. Je bent bekend met bankwerkmachines.

Werken als constructiebankwerker betekent dat je een technische allrounder bent. Naast werken met metaal ben je vaardig in constructie, montage en standaard laswerk. Tevens komt werken met CNC-gestuurde machines je bekend voor. Zo kan jij buigen, walsen, (af)lassen, snijden, afkorten, zetten, monteren en samenstellen. Ook technische tekeningen kan jij lezen en uitvoeren.

Dit krijg je

  • Een salaris tussen de € 2300 - € 2700 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd/ervaring).
  • Een fulltime baan, 40 uur per week in dagdienst.
  • Na een korte periode via WerkTalent, ligt er een contract voor je klaar van de opdrachtgever! (vast werk)
  • 2 à 3 x per jaar volledig verzorgde uitstapjes welke worden georganiseert door de personeelsvereniging.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Metaal en Techniek.

Dit ben je

Het is belangrijk dat je enige affiniteit hebt met metaal en techniek. Daarnaast ben je bekend met het lezen van tekeningen, ben je op de hoogte van het passingstelsel, ken je de volgorde van de voorkomende bewerkingseisen alsmede de aard en gebruik van handgereedschappen en meetgereedschappen. Daarnaast ben je bekend met de veiligheidseisen, en kun je zelfstandig en in teamverband werken.

Je bent van begin tot eindstadium verantwoordelijk voor de producten die jij levert en stuurt deze door naar de juiste afdeling. Aan de hand van de technische tekeningen controleer je of jouw geleverde werk voldoet aan de gestelde normen.
Je bent gemotiveerd om je werk goed te doen, stelt op tijd vragen en neemt je eigen verantwoordelijkheid voor je taken. Verder ben je:

  • Woon je in de buurt van Arnhem, Doetinchem, Doesburg, Duiven, Zevenaar of elders uit de Achterhoek.
  • Fulltime beschikbaar

Hier ga je werken

Je gaat werken bij een innovatief bedrijf uit de metaaltechniek! In opdracht van hun klanten creëren zij diverse producten (meestal van RVS). In een kennismaking vertellen wij er graag meer over!

Interesse?

De zoektocht naar een Constructiebankwerker - Verspaner is door dit bedrijf overgelaten aan WerkTalent Arnhem.

In eerste instantie zal je daarom in contact komen met ons van WerkTalent. We bespreken dan de functie, het bedrijf, jouw wensen en ambities. Daarna zullen we jou introduceren binnen het bedrijf en begeleiden we je door de verdere sollicitatieprocedure.

Wil jij meer weten over deze vacature of zelfs direct solliciteren? Neem contact op met Bert Hesseling via berthesseling@werktalent.com of 06-57946762.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent