Monteur luchtkanalen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2300,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Zie jij jezelf al werken als monteur luchtkanalen op de grotere jachten en schepen? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als fulltime monteur luchtkanalen ben jij verantwoordelijk voor uiteenlopende projecten op locatie. De locaties waar jij deze projecten uitvoert zijn bijvoorbeeld jachten, schepen, kantoorpanden, fabrieken en openbare ruimtes. Hierbij draag jij samen met je team zorg voor de juiste uitvoering van projecten, waarbij de tevredenheid van de klant centraal staat. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden aan de hand van de montagetekeningen, het waarborgen van de kwaliteit en de aflevering van installaties naar wens van de klant. Soms heb je een langdurig project en de andere keer ben je met een paar dagen alweer ergens anders! Elk project is anders en geen dag is hetzelfde!

Dit krijg je

Naast een salaris tussen €2.300,- en €2.900,-, afhankelijk van leeftijd en ervaring, krijg je ook nog een goede reiskostenvergoeding! Verder kan je het volgende verwachten:
• Eigen bedrijfsbus met goede gereedschappen.
• Eindejaarsuitkering
• Vaste baan met uitzicht op een vast contract.
• Er zijn mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Dit ben je

Om de functie met succes uit te kunnen voeren, is een achtergrond in de techniek belangrijk. Bijvoorbeeld een achtergrond als installatiemonteur of ervaring in de elektrotechniek.
Daarnaast is het handig als je:
• Ervaring hebt met koelen, verwarmen of ventileren
• In bezit bent van een B rijbewijs
• De opleiding Stek (F-Gassen) afgerond of de interesse om deze opleiding te volgen
• Kan werken vanaf een tekening
• In het bezit bent van een VCA-certificaat en een VOG-verklaring
• Woonachtig bent in de omgeving Gorinchem, Dordrecht, Utrecht, Geldermalsen

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde partij en een bekende naam in de branche. Zij zijn gevestigd in Gorinchem, en ze opereren in de driehoek Rotterdam, Tiel en Utrecht. Zij produceren installaties van luchtkanalen, zowel van kunststof als luchtkanalen van bijvoorbeeld plaatstaal. Op dit moment werken daar ongeveer 10 vaste montage ploegen. Om verder te kunnen groeien zijn ze nu op zoek naar nieuwe collega's.

Interesse?

WerkTalent verzorgt de werving, de selectie en treedt op als adviseur. Wij voeren samen een eerste gesprek onder het genot van een kop koffie en wanneer de match gemaakt is volgt een tweede gesprek op locatie van de opdrachtgever.
Namens de opdrachtgever en WerkTalent Gorinchem verzorgt Thijs ’t Lam de werving en selectie. Neem contact met hem op via 06-82855763. Reageren kan via thijstlam@werktalent.com.

Deel via social media:
Thomas de Bruijne

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent