Applicatie Beheerder

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Delft
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een klein en dynamisch IT team waar je samen mee bouwt aan stabiliteit en hoge mate van atomisering voor dit productiebedrijf ?

Dit ga je doen

Je bent als Applicatie Beheerder het aanspreekpunt van de afdeling IT voor het applicatielandschap. De interne organisatie ondersteun jij bij applicatie gerelateerde vragen. Je brengt daarnaast bedrijfsprocessen en requirements van de business in kaart. Je vertaalt deze op basis van de ervaring, expertise en creativiteit naar slimme bedrijfssoftware. Je bent in staat deze software zelf (mee) te ontwikkelen in een low-code platform of begeleidt het implementatie traject met een leverancier. Dit doe je veelal zelfstandig, maar als er vragen zijn of hulp nodig is staan jouw collega’s klaar om te helpen. Je werkt in een klein, laagdrempelig team met informele sfeer waarbij initiatief nemen en eigenaarschap pakken erg belangrijk is. Als team proberen we altijd onze afdeling verder te brengen.

De Afdeling:
De IT Afdeling bestaat uit een klein en dynamisch team met veel kennis. Het bedrijf draait 24-7 door en dus is het belangrijk da de IT een hoge mate van stabiliteit kent. De IT afdeling is verantwoordelijk voor de IT infrastructuur en de kantoorautomatisering. Ook bouwt de afdeling is samenwerking met leveranciers hun eigen applicaties op een low-code platform.

Dit krijg je

Naast werken bij een bedrijf met ambitie bieden wij ook het volgende:

 • Fulltime functie met vast werk
 • Salaris passend bij de functie en jouw ervaring en kwaliteiten
 • De mogelijkheid deel uit te maken van een hecht, professioneel en sterk betrokken team
 • Ons bedrijf groeit snel dus er is ruimte voor jou om door te groeien
 • De ruimte om je verder te ontwikkelen; zowel persoonlijk als professioneel
 • Goed inwerktraject

Dit ben je

Wat breng jij mee?

 • Technische HBO opleiding of Bedrijfskundige Informatica of hoger
 • Ervaring met software ontwikkeling
 • Kennis over development in SQL
 • Ervaring met het vertalen van bedrijfsprocessen naar requirements
 • Ervaring met .Net is een pré
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen
 • Je bent behulpzaam, betrokken, meedenkend en proactief

Hier ga je werken

Het bedrijf bevindt zich in De Lier (in de buurt van Den Haag en Leiden) en is de enige onafhankelijke Nederlandse producent van golfkarton en is in 25 jaar tijd gegroeid tot een bedrijf met 400 medewerkers. Het bedrijf houdt zich bezig met het produceren en verwerken van golfkarton, het opzetten van golf- en massiefkartonnen verpakkingen en fungeert als groothandel en transporteur. De sfeer in het bedrijf is informeel, open, respectvol en naar de markt toe vooral ondernemend. Ze zijn groot, krachtig en toch niet bureaucratisch of log. Er is dus alle ruimte voor eigen initiatief, eigen ideeën en eigen inbreng.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter. Hij is de vaste recruiter voor dit bedrijf en kan je meer vertellen over de ins en outs. Heb je vragen over de functie of over het bedrijf, je kunt hem bereiken via pauldeletter@werktalent.com of telefonisch via 0174-612690.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent