Assistent Teamleider Productie

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Vind jij het leuk om de productieafdeling op rolletjes te laten lopen met machine operators en planning operators en het tegelijkertijd een uitdaging vindt om hier verantwoordelijkheid voor te dragen en leiding te geven, dan is dit een baan voor jou!

Dit ga je doen

Als Assistent Teamleider Productie bij ons ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijk werkende productieafdeling. Je zorgt voor continuïteit als het gaat om werkprocessen, resultaten en personeelsinzet. Je bent vooral in de productiehal te vinden en hebt een observerende, borgende functie. Je houdt een oogje in het zeil en controleert of alle regels rondom hygiëne, veiligheid en procedures worden nageleefd. Ook ondersteun je het uitvoerend personeel (machine operators, planner operators en uitzendkrachten), stel je vragen en geef je tips.

Het gaat niet alleen om naleving van wet- en regelgeving, maar ook om productieprognoses halen en personeel slim inzetten. Je houdt de planning in de gaten en zorgt ervoor dat alle lijnen op de afdeling maximaal rendement draaien. Dit doe je door veel te overleggen, bijvoorbeeld met collega's die de planning maken. Ook houd je de KPI's in de gaten en ben je alert op storingen en problemen.

Verder neem je initiatief om de productieafdeling nog beter te maken, bijvoorbeeld als het gaat om werkprocedures of de bedrijfscultuur. Je bent hier scherp op, overlegt hierover met je collega-assistent en kaart dit aan bij de teamleider.

Je kunt een dag- of avonddienst draaien, soms ook in het weekend. Afhankelijk van het seizoen, ben je verantwoordelijk voor de aansturing van ongeveer 150 machine operators, planning operators en uitzendkrachten op de productieafdeling. Dit is de grootste afdeling binnen ons bedrijf, dus je kunt ook benaderd worden door assistent teamleiders van kleinere afdelingen als zij handjes tekort hebben.

Dit krijg je

 • Een goed salaris vanaf €2700 bruto p/m afhankelijk van kennis en ervaring
 • Vaste baan met contract het desbetreffende bedrijf
 • Groeiende organisatie
 • Fulltime functie (40 uur)
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen, pensioenregeling

Dit ben je

 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt een goed probleemoplossend vermogen
 • Je bent in staat teams en mensen te coachen, begeleiden en te motiveren
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring
 • Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen
 • Je voelt je comfortabel in een extreem veranderde omgeving

Hier ga je werken

Voor een verpakkingsbedrijf/ distributiecentrum in De Lier (in de buurt van Den Haag) zijn wij op zoek naar een Assistent Teamleider Productie. Je werkt samen met je team om tot het beste resultaat te komen. In het distributiecentrum worden alle tomaten aangeleverd die de aangesloten kwekers hebben geproduceerd. Met een gigantische geautomatiseerd systeem worden de tomaten verpakt in diverse manieren om vervolgens in de supermarkt terecht te komen.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent