Vloeren legger/Stoffeerder

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Doetinchem
Salaris € 2000,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Kom jij graag bij verschillende klanten over de vloer en ben jij handig? Dan is deze functie als stoffeerder/vloerenlegger iets voor jou!

Dit ga je doen

Deze groeiende organisatie is een echte vloerenspecialist voor de zakelijke markt! Zij staan in de top 10 van vloerenbedrijven in Nederland vanwege de goede kwaliteit en service. Daarnaast zijn zij ook nog een hele fijne werkgever! Vrijheid, zelfstandigheid en gezelligheid kenmerkt de werksfeer en dat wordt erg gewaardeerd door de medewerkers.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Dat is lastig te omschrijven, want elke dag is namelijk weer anders. Je bent in ieder geval elke dag verzekerd van afwisselend werk op verschillende locaties. Ook ben je zeker van leuke collega's wat resulteert in een gezellige-werkdag-garantie. Er heerst een kameraadschap binnen het team, alsof je elke dag werkt met vrienden. Vanuit de werkvoorbereiding worden de opdrachten verdeeld binnen het team en stem je dan ook met jouw collega's af hoe jullie dit gaan aanpakken. Zijn jullie eerst op kantoor aanwezig voor een lekker bakkie met elkaar en dan op pad of is het handiger als je met de werkbus vanuit huis vertrekt? Dat stem je samen af. Zoals al eerder genoemd is elke klus anders maar om een beeld te geven staan een aantal werkzaamheden hieronder genoemd:

 • Behandelen/leggen ondervloeren
 • Egaliseren
 • Vloeren leggen (denk aan PVC, laminaat, tapijt, linoleum)
 • Schuren

Deze vacature staat open voor kandidaten zonder en met ervaring. Als junior krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot echte vakman! Voor de ervaren vloerenleggers vind je hier ook een mooie uitdaging, er zijn namelijk mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot opleider voor de leerling vloerenleggers. Dus mooie kansen genoeg!

Dit krijg je

Mooi verhaal allemaal, maar what's in it for you?

 • Salaris ligt tussen €2000 - €2800,- dit is afhankelijk van ervaring
 • Fulltime functie voor langere tijd wat omgezet kan worden naar een vaste baan!
 • Prettige werktijden --> 07.30 - 16.00 (37-urige werkweek)
 • Mooie ontwikkelingskansen voor jou als junior maar ook als senior
 • Afwisselende klussen
 • Goed gereedschap is het halve werk! Daarom investeren ze altijd weer in nieuw en goed gereedschap

Dit ben je

Deze functie staat open voor kandidaten met èn zonder ervaring. Kernwoorden als goede inzet en verantwoordelijkheidsgvoel zijn dan ook leidend! Je komt te werken binnen een hecht team. Zij vinden het dan ook belangrijk dat jij sociaal, vriendelijk en behulpzaam bent. Ben jij eerder klaar maar loopt jouw collega erg uit? Dan wordt het zeer gewaardeerd als je kijkt of diegene jouw hulp kan gebruiken. En het is ook erg mooi meegenomen als je beschikt over een goede portie humor!

 • Ervaring als vloerenlegger/stoffeerder is mooi meegenomen maar geen harde eis;
 • Heb jij geen ervaring? Dan is het wel fijn als je handig bent. Ervaring in de bouw of techniek past bijvoorbeeld ook erg goed;
 • Fysiek goed in orde; sjouwen en tillen is namelijk een onderdeel van deze functie;
 • Rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Woonachtig in omgeving Nijmegen, Arnhem, Duiven, Wageningen, Doetinchem

Hier ga je werken

Deze groeiende organisatie in Duiven is een echte vloerenspecialist voor de zakelijke markt! Zij staan in de top 10 van vloerenbedrijven in Nederland vanwege de goede kwaliteit en service.

Interesse?

De organisatie heeft de werving voor deze vacature neergelegd bij WerkTalent. Dat betekend dat het eerste gesprek met mij, Romana, zal plaats vinden. Zijn jij en ik enthousiast? Dan stel ik jou voor bij het bedrijf. Er zal dan vervolgens een gesprek bij de opdrachtgever zelf plaats vinden. Is er een klik? Dan zal ik jou waarschijnlijk kunnen feliciteren met jouw nieuwe fantastische baan!

Heb jij nog wat vragen? Dan mag je mij bellen/appen op 0613240667 of mailen naar romanavanerp@werktalent.com. Zie ik jou binnenkort bij mij op de vestiging?

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent