Productiemedewerker Plus

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oss
Salaris € 2100,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Mooi schoon werk / Vaste baan / Fijne werksfeer!

Dit ga je doen

Dit is een mooie productiebaan in twee ploegen, in een nette en moderne fabriek waar jij een mooie stabiele toekomst kunt opbouwen. De sfeer is hier gezellig en de werkomgeving schoon.

Jouw werkzaamheden zijn:

  • Bedienen van diverse eenvoudige machines
  • Gemaakte producten controleren
  • Documenten / formulieren invullen die bij de productie horen
  • Werkomgeving netjes houden
Kom jij uit Den Bosch, of uit de omgeving van Tilburg, Breda, Eindhoven of Nijmegen en zoek je een fulltime vaste baan die jou een vast dienstverband oplevert? Lees dan zeker even verder.

Dit krijg je

Je gaat full time werken bij een leuke organisatie met een fijne werksfeer. Het salaris ligt rond de € 2.000,- tot € 2.200,- en je krijgt ook 12% ploegentoeslag. Het levert je vast werk op met een contract voor onbepaalde tijd.

Dit ben je

We zoeken kandidaten die serieus op zoek zijn naar een goede baan waarin ze echt lang willen blijven werken. Je bent fulltime beschikbaar voor 2 ploegen, een verschoven dagdienst zou ook een mogelijkheid zijn. Heb jij ervaring als productiemedewerker, als technische medewerker, operator of procesoperator, machinebediende, heftruckchauffeur, in de logistiek of bijvoorbeeld bij een bakkerij? Dan past jouw achtergrond hier prima.
Verder spreek je Nederlands of Engels, en ben je serieus in je werk.

Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een flink en mooi bedrijf, met een professionele houding maar waar altijd ruimte is voor humor en waar fijn wordt samengewerkt. Je maakt samen een product om trots op te zijn!

Interesse?

Als je interesse hebt in deze vacature, reageer dan via de sollicitatie knop. We hebben sowieso je cv nodig zodat we daarna makkelijk contact met je kunnen opnemen. Voor meer informatie kun je terecht bij mij: Joon de Berg, via 06-13189847 of via joondeberg@werktalent.com. Ik kijk uit naar je reactie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent