Logistiek (hef, reach of orderpicker)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
Vaste baan / Den Bosch / Goede werksfeer / Verschoven dagdienst

Dit ga je doen

Als logistiek medewerker ga je in het distributiecentrum van ons productiebedrijf aan de slag in een dagdienst of verschoven dagdienst. De werkomgeving is erg schoon en de sfeer onderling is fijn. Je werkt onder ondere aan:

• zendingen klaarzetten en laden van uitgaande goederen
• orders picken en deze verzendklaar maken
• afhankelijk van je voorkeur en ervaring werk je met of zonder heftruck of reachtruck

Heb jij ervaring in de transport, als orderpicker of magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur, als chauffeur of heb je BBL gedaan? Lees dan zeker verder.

Dit krijg je

Een mooie fulltime baan bij een mooi bedrijf met een goede onderlinge werksfeer. Het salaris is € 2.000,- tot € 2.200,- en het zorgt voor vast werk met een contract voor onbepaalde tijd!

Dit ben je

We zoeken iemand die een goede toekomst wil opbouwen in een voltijd baan. Je bent fulltime beschikbaar voor dagdienst of een verschoven dagdienst en twee ploegen zou ook een mogelijkheid zijn. Heb jij ervaring in de logistiek / magazijn en kom je uit omgeving Den Bosch, of Tilburg, Breda, Nijmegen, Eindhoven of Waalwijk? Dan past jij hier prima.
Verder spreek je Nederlands of Engels, en ben je serieus in je werk en natuurlijk een fijne collega om mee te werken.

Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een prachtig bedrijf, met een moderne werkvloer en waar gewoon prettig wordt samengewerkt. Je maakt samen een product om trots op te zijn!

Interesse?

Als je interesse hebt in deze vacature, reageer dan via de sollicitatie knop. We hebben sowieso je cv nodig zodat we daarna makkelijk contact met je kunnen opnemen. Voor meer informatie kun je terecht bij mij: Joon de Berg, via 06-13189847 of via joondeberg@werktalent.com. Ik kijk uit naar je reactie!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent