Inkoper Bloemen

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als inkoper binnen de agrarische sector? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

Je komt als Termijn Inkoper te werken op de afdeling Procurement (Planning en Inkoop). Deze afdeling bestaat uit 5 collega planners en inkopers. Met jouw collega's van de inkoop onderhoud je de relaties met onze telers/leveranciers en zorg je voor een goede en duurzame samenwerking. Je ontwikkelt KPI’s, optimaliseert de processen rondom inkoop en identificeert groeimogelijkheden. Je ontwikkelt teelprogramma’s/ (innovatie)projecten om het aanbod voor de klanten te versterken. Je handhaaft een eerlijke en concurrerende prijs voor onze leveranciers. Je bewaakt klantorders en wijzigingen hierin communiceer je met alle interne en externe partijen. Dagelijks controleer je of de leveringen compleet en kwalitatief zijn. Je houdt toezicht op het voorraadbeheer in het ERP-systeem.

Dit krijg je

Wat kan je van ons verwachten?

 • Tijdelijk contract voor 40 uur per week met uitzicht op vast dienstverband
 • Afwisselende baan in een jong, enthousiast en dynamisch team
 • Werken bij een sterk groeiende internationale organisatie
 • Fulltime functie
 • Mogelijkheden tot doorgroeien
 • 25 vakantiedagen
 • Werktijden tussen 07.00 uur - 17.00 uur van maandag t/m vrijdag

Dit ben je

Wat breng jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Enige werkervaring binnen een soortgelijke functie binnen de agrarische sector
 • Ervaring met een ERP-systeem en handig met Excel (kennis van draaitabellen)
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
 • In staat om te multi-tasken, pro-actief, een harde werken en stressbestendig
 • Bereid om tijdens piekmomenten buiten kantooruren en in de weekenden te werken

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een van de grootste wereldwijde leveranciers van topsegment snijbloemen met vestigingen in Nederland, Engeland en Duitsland. De snijbloemen komen direct van eigen Fair Trade teeltlocaties in Afrika waar circa 10.000 mensen werken en worden voornamelijk geleverd aan retailers in Engeland en andere delen van de EU. Je komt te werken op de Nederlandse vestiging in Honselersdijk (Westland en in de buurt van Den Haag) op het veilingterrein van FloraHolland, met ongeveer 35 medewerkers. Het bedrijf beschikt over een geheel nieuw kantoor en een logistieke hal waar alle snijbloemen binnen komen. Hier vindt de verwerking, verpakking, marketing en distributie van snijbloemen plaats. Ter uitbreiding is het bedrijf op zoek naar een: Termijn Inkoper

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter. Hij is de vaste recruiter voor dit bedrijf en kent de directeur persoonlijk en hij kan je dus meer vertellen over de ins en outs.

Je komt direct in dienst van het bedrijf en wij werken op basis van Werving en Selectie bij onze opdrachtgever. Heb je vragen over de functie of over het bedrijf, je kunt hem bereiken via pauldeletter@werktalent.com of telefonisch via 0174-612690.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent