Orderpicker op de EPT

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij opzoek naar een baan waar je aan de slag kunt met een EPT? Of ben jij die logistieke topper die goed met een electrische pompwagen overweg kan? Hier kun je direct aan de slag

Dit ga je doen

Met hoge snelheid maar met veel precisie rijd je als orderpicker met de elektrische pallettruck, natuurlijk door jou EPT genoemd, door het magazijn. Op weg naar de juiste stelling om de goederen te picken. Deze middag moeten er artikelen voor de bouwmarkt gepickt worden. Denk hierbij aan BBQ's, airco's e.d. Een taak die aan een logistiek medewerker wel is besteed: je blinkt uit in het rijden van efficiënte routes. In het voorbijgaan maak je kort een praatje met je collega. Je hebt het prima naar je zin in deze mooie baan.

Dit krijg je

Werken binnen een jong, ambitieus team
Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid
Fulltime baan
Werken binnen een technisch bedrijf met goede werksfeer
Vaste baan
Werken in dagdienst!
De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

Dit ben je

Je bent woonachtig in omgeving Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Boskoop, Gouda, Waddinxveen, en omgeving ;
Enige ervaring binnen een logistieke of productie omgeving;
Fulltime beschikbaar en op zoek naar een stabiele vaste baan.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een transport bedrijf wat de leveringen voor verschillende bouwmarkten verzorgd in eigen beheer. Dat maakt het werk afswisslend en dynamisch.

Interesse?

Solliciteren
Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar Jeroensonneveld@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-13499578.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent