Orderpicker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Bodegraven
Salaris € 2100,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Werken in een prachtig pand met de nieuwste technologieën en waar je je ogen uitkijkt hoe het gehele proces wordt gedaan. Wij zoeken hier meerdere orderpickers die bereidt zijn om in ploegen te werken

Dit ga je doen

Het bedrijf maakt producten voor één grote supermarktketen en levert door heel Nederland. Dit houdt in dat er altijd 24/7 werk is op elk tijdstip van de dag. Als orderpicker / logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk dat de juiste items terecht komen bij de juiste supermarkten.
Uiteraard controleer je de kwaliteit van de uitgaande goederen. Tevens kan je (als je er voor open staat) op meerdere afdelingen worden ingezet waardoor je all-round te werk kan gaan.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een startsalaris tussen de €2150 en €2250 bruto per maand excl. toeslagen;
 • Toeslagen op de uren die je buiten de gebruikelijke uren om werkt (meestal 134%);
 • Indien werkzaam op zondag krijgt men 200% toeslag;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Borrels, teamuitjes;
 • Elk half jaar krijgt men kwaliteitstrainingen.

Dit ben je

 • Je komt uit omgeving Bodegraven, Hazerswoude, Ter Aar, Alphen aan den Rijn en omgeving;
 • Je bent bereid om te werken in 3 ploegen en bent flexibel inzetbaar ook in de weekenden;
 • Je werkt nauwkeurig en bent gericht op kwaliteit;
 • Fulltime beschikbaar en op zoek naar een vaste baan.

Hier ga je werken

Je komt te werken binnen een écht familiebedrijf met topkwaliteit qua producten! De bedrijfsprocessen zijn op orde en hygiëne staat bij dit bedrijf voorop! Je gaat werken binnen een stabiel bedrijf die al meer dan honderd jaar bestaat! Kwaliteit gaat boven kwantiteit en iedereen werkt hieraan mee.

Zij weten al te goed dat zonder hun medewerkers er ook geen goed lopend bedrijf is, dus zorgen zij ervoor dat iedereen input heeft en staan de medewerkers zeker centraal binnen dit bedrijf.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent