Medewerker bronbemaling

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leidschendam
Salaris € 2400,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over rijbewijs B, een geldig VCA certificaat en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Wil je een echte ambacht leren door gewoon te doen en is het werken in de buitenlucht echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Een bruto maandsalaris van circa €2400 a €2600 verdienen? Dat kan bij onze opdrachtgever!

Weet jij al wat het werk van een medewerker bronbemaling precies inhoudt? Mooi! Of heb je stiekem nog geen idee? Geen probleem, wij leggen het jou met alle liefde uit. Onderstaand hebben wij een korte beschrijving gemaakt van de werkzaamheden als medewerker bronbemaling:

Als fulltime medewerker bronbemaling begin je eigenlijk als leerling/assistent. Mede doordat het werk niet op school te leren is, maar alleen in de praktijk, leer je op die manier de fijne kneepjes van het vak. Dagelijks ben jij bezig met het installeren en onderhouden van bronbemalingsinstallaties. Deze installaties worden gebruikt op bijvoorbeeld bouwplaatsen waar het grondwater uit de grond wordt onttrokken. Dit gebeurd overal waar er bouwactiviteiten plaats vinden. Het werk wordt gezien als fysiek zwaar, mede doordat je elke dag tot je knieën in de modder staat. Bijkomend voordeel: je hoeft ’s avonds niet meer naar de sportschool!

Dit krijg je

Zoals gezegd is het een fysiek zware functie, daar zetten wij ook graag wat tegenover:
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2400 a €2600 (afhankelijk van ervaring);
 • Reiskostenvergoeding conform cao (€0,19 per km);
 • Wekelijkse verloning;
 • Vast en fulltime werk (ma-vr);
 • Uitzicht op een (vast) dienstverband bij onze opdrachtgever;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;

Dit ben je

 • Ervaring in een soortgelijke branche/functie;
 • Rijbewijs B en eigen vervoer;
 • VCA-certificaat;
  Daarnaast ben jij ook nog eens prima in staat tot zwaar fysiek werk en werk je maar al te graag in de buitenlucht.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van bemalingsinstallaties om zo de grond op o.a. bouwterreinen te onttrekken van (grond)water. Binnen het bedrijf werken ongeveer 15 a 20 werknemers welke er over het algemeen al enige tijd werkzaam zijn. Vanuit de startlocatie van de opdrachtgever verricht je werkzaamheden in een straal van 60 a 100 km. Hierbij kun je denken aan de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Amsterdam en Utrecht.

Interesse?

Ben jij dé medewerker bronbemaling voor deze vacature? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Tot snel?

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent