Hoofdmonteur machinebouw

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 4500,- per maand

Functie omschrijving

Je bouwt complete machines op en stuurt hierbij het team van monteurs aan. Je zorgt voor de planning, tijdsbewaking, overlegt met de projectleider, de klant en treedt op als troubleshooter. Je komt in aanraking met werktuigbouwkunde, elektrotechniek, hydrauliek en pneumatiek. Naast het aansturen houd je je ook graag bezig met de praktische techniek.

Wat wij bieden

Een fulltime functie, salaris tot wel € 3.500,- bruto per maand, 40 vrije dagen en een vast contract!

Wat wij vragen

Je hebt een afgeronde technische opleiding, werkervaring als monteur en bent toe aan een volgende stap of nieuwe werkgever. Je vindt het leuk mensen aan te sturen maar daarnaast ook lekker praktisch bezig te zijn. Daarnaast vind je het een uitdaging soms naar klanten te gaan (ook internationaal). Je woont in de regio Breda, Tilburg, Waalwijk of Den Bosch.

Over het bedrijf

Onze klant is een moderne machinebouwer met een lang bestaansrecht. Ze zijn gevestigd in de regio Tilburg en ontwerpen, bouwen, plaatsen en onderhouden machines binnen uiteenlopende industrieën. Ze maken klant specifieke machines en innovatie staat voorop!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent