Techniek & Sales, buitendienst!

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 4000,- per maand

Functie omschrijving

Je start (afhankelijk van je ervaring) maximaal een half jaar in de binnendienst of direct in de buitendienst. Je opereert binnen verschillende branches en weet een technisch verhaal uitstekend te verkopen (technisch meerwaarde, kostenbesparing, integratie van product binnen de bestaande techniek of machinepark). De aanvragen komen meestal binnen via de website of vanuit bestaande klanten. Koude acquisitie komt niet vaak voor. Je verkoopt projecten en producten van klein tot groot!

Wat wij bieden

Een uitdagende fulltime functie, een salaris tot wel € 4.000,- bruto per maand, een auto van de zaak (wanneer je klaar bent voor de buitendienst) en een vaste baan! Je kunt vanuit huis direct naar de klant vertrekken of op de zaak werken, lekker veel vrijheid dus!

Wat wij vragen

Je hebt kennis van techniek, dit kan zijn op basis van ervaring of opleiding. Je hebt ervaring als sales engineer, account manager of bijvoorbeeld vertegenwoordiger. Bovenal ben je commercieel en weet jij klanten te binden en blijf je goed contact houden, ook ná de deal. Je bent woonachtig in de regio Breda, Gorinchem, Tilburg, Den Bosch of Waalwijk.

Over het bedrijf

Onze klant is een leverancier van installaties en machines binnen de techniek. Ze zijn actief in heel Europa in o.a. de voeding, farma en agrarische industrie. Het betreft een technisch uitdagend en hoogstaand product. Je werkt voornamelijk binnen Nederland.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent