Vrachtwagen monteurs gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Wij zoeken monteurs voor zowel de binnendienst als de buitendienst. Je vindt het geweldig om aan vrachtwagens, kranen en takelwagens te sleutelen en houdt van het echte werk! Je zorgt voor het onderhoud, verricht reparaties en lost storingen op. Elke dag en elk voertuig is weer anders. Je komt in aanraking met vrijwel alle technieken en werkt met gepassioneerde collega's.
 

Wat wij bieden

Direct een fulltime vast contract vanuit onze klant, een fantastisch product, opleidingsmogelijkheden en zekerheid over je toekomst. Je salaris kan makkelijk oplopen tot € 3.000,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van je ervaring en opleiding.
 

Wat wij vragen

Je hebt een opleiding in de autotechniek, voertuigtechniek, landbouwtechniek of vergelijkbaar. Eventueel heb je al ervaring als automonteur of vrachtwagen chauffeur / monteur. Je bent op zoek naar een serieuze baan voor langere tijd. Verder is het fijn wanneer je een beetje in de buurt woont (regio Breda, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Gorinchem etc).
 

Over het bedrijf

Onze klant beschikt over een fors wagenpark wat bestaat uit vrachtwagens, takelwagens en kranen. Ze hebben een mooie naam opgebouwd en er wordt veel geïnvesteerd in zowel materiaal als personeel.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent