Assemblage medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Schiphol
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Dagdienst | Autotechniek

Dit ga je doen

Als assemblage medewerker bestaat je dagelijkse taak uit het assembleren van onderdelen die gebruikt worden in auto's en bedrijfsfusies. 

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Samen met je collega’s draag je zorg voor het samenstellen en het testen van de producten. Je werkt vanaf tekening en werkinstructies die per project geleverd worden. Is er een product niet goed gemonteerd? Dan ga jij kijken waar het aan ligt en demonteert het product om deze vervolgens te herstellen. De werkplaats staat vol met moderne bewerkingsmachines en gereedschappen waar je gebruik van kunt maken.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het monteren van houten en metalen onderdelen en daarom is het belangrijk dat je goed kan zagen en kitten.

Dit krijg je

Naast een uitdagende en leuke baan in de techniek bij een van de betere werkgevers in de omgeving van Nieuw Vennep, bieden wij:

  • Een brutosalaris tussen de € 2000 - € 2400 per maand;
  • Diverse opleiding en doorgroeimogelijkheden;
  • Schone en overzichtelijke werkomgeving;
  • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en een wederzijdse klik;
  • Reiskostenvergoeding.

Dit ben je

Wil jij fulltime werken als assemblage medewerker? Dan is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt. Daarnaast is het belangrijk dat jij je herkent in onderstaande:

  • Enige ervaring met assemblage werkzaamheden;
  • Basiskennis techniek;
  • Ervaring met de bewerking van hout of metaal;
  • Ervaring met het lezen van werktekeningen;
  • Woonachtig in de regio: Amsterdam, Leiden of Schiphol.

Hier ga je werken

Deze organisatie is de partner voor autofabrikanten om hun producten in bedrijfsvoertuigen uit te breiden en hen te voorzien van innovatieve oplossingen ten behoeve van het vergroten van de bruikbaarheid van verschillende voertuigen.
Je komt te werken in een gezellig en vlot team waarmee je samen de doelen realiseert.
Binnen deze organisatie is er ruimte voor nieuwe ideeën en zij vinden het belangrijk dat medewerkers kunnen groeien en ontwikkelen binnen de organisatie.

Interesse?

Wij bemiddelen geen cv's, maar mensen en daarom willen wij graag persoonlijk met je kennis maken. Samen kijken wij dan of deze functie bij je past of dat wij wellicht een andere passende functie voor je kunnen vinden. Mocht je vragen of interesse hebben, neem dan contact met ons op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent