Kwaliteitsmanager

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2500,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Heb jij affiniteit met de tuinbouw en de drive en motivatie om processen en werkzaamheden te optimaliseren?

Dit ga je doen

Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau van de producten. Je analyseert de kwaliteitscontroles en rapporteert afwijkingen. Een belangrijk doel hierbij is het optimaliseren en ontwikkelen van procedures en productieprocessen en het adviseren van het management. Verder ondersteun je de KAM-coördinator bij het up-to-date houden van het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) en het opvolgen van acties op het gebied van arbo- en milieu-issues. Het uitvoeren van audits is hierbij een essentieel onderdeel.
Je signaleert knelpunten en bent gedreven om deze om te zetten naar kansen. Je laat je niet leiden door belemmerende omstandigheden, maar treedt op met overtuiging en enthousiasme. Kwaliteitsbewustzijn en heldere communicatie, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen opereren en mensen kunnen enthousiasmeren en overtuigen staan hierbij centraal! Je werkt vanuit onze vestiging in Kwintsheul, maar je zult ook de andere locaties in Nederland regelmatig bezoeken.


Dit krijg je

Een afwisselende en uitdagende fulltime functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Een informele bedrijfscultuur met gemotiveerde collega’s en doorgroeimogelijkheden in een professionele organisatie waar innovatie, klantgerichtheid en collegialiteit centraal staan.
Het betreft hier uiteraard een vaste full time baan in een vast dienstverband

Dit ben je

  • minimaal op HBO niveau denkt en werkt;
  • minimaal drie jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie heeft
  • kennis en ervaring heeft met betrekking tot kwaliteitssystemen
  • kwaliteitsbewust, doortastend, zelfstandig en oplossingsgericht is
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dienstverlenende instelling heeft
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever betreft een groep van ondernemingen gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen voor beworteling en groei. In korte tijd zijn zij uitgegroeid tot de top in de
professionele tuinbouw, zowel nationaal als internationaal. Het bedrijf is gesitueerd in de regio Rotterdam, Leiden, Den Haag en Delft

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent