Operator (Potgrond)

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hoek van Holland
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag in ploegendiensten en vind jij het niet erg om vieze handen te krijgen? Wie weet is dit wel de vacature voor jou!

Dit ga je doen

Onze productiehal bevindt zich in Hoek van Holland (in de buurt van Rotterdam). Hier maken wij van diverse substraten planten pluggen voor de tuinbouw. Onze machines kunnen pluggen produceren die de klant specifiek vraagt. Geen aanvraag is te gek en wij zorgen ervoor dat ieder nieuw plantje de juiste start krijgt. In onze omgeving wordt er gewerkt met water en potgrond, hierdoor is het niet altijd even schoon. Jouw verantwoordelijkheid als operator is het draaiende houden van de machine. Dit werk is niet fysiek, maar je moet wel scherp blijven.

Dit krijg je

Je krijgt fulltime vast werk (38,75 uur). Qua salaris kan je €2100 bruto per maand verwachten. Na de uitzendperiode krijg je een contract bij het bedrijf. Je komt terecht in een gezellig team met voldoende doorgroeimogelijkheden.

Dit ben je

Je vindt het niet erg om vieze handen te krijgen en bent fysiek in goede conditie. Je bent flexibel inzetbaar, aangezien wij in de piek periodes in ploegendiensten werken, van 07:00 uur - 15:15 uur en van 15:15 uur - 23:00 uur. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Ook woon je in de regio en beschik je over eigen vervoer.

Hier ga je werken

In onze productielocatie in Hoek van Holland houden wij ons bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van substraten en plantpluggen voor de tuinbouw. Ons team bestaat uit collegiale en informele individuelen die allemaal van een geintje houden. Wij beschikken over meerdere locaties, maar voor de locatie in Hoek van Holland (in de buurt van regio Westland en Maassluis/Vlaardingen) zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime procesmedewerker.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent