Assemblage Engineer

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2200,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een functie waarbij jouw technische en hands-on vaardigheden samen komen?

Dit ga je doen


Het definiëren, implementeren en continu verbeteren van de assemblage processen en toeleveranciers met ten doel de juiste productkwaliteit, korte doorlooptijden en lage kosten te bewerkstelligen. Het ontwikkelen van de hieraan gerelateerde gereedschappen zoals assemblage- en controlematerialen. Tevens het opstellen van benodigde (werk)instructies ter ondersteuning en waarborging van de assemblageprocessen. Jouw taken zullen bestaan uit:

• Het voorbereiden en begeleiden van de assemblage productie van nieuwe ontwerpen en wijzigingen van bestaande ontwerpen
• Het adviseren over en opzetten van Process Flow Charts binnen het productieproces
• Verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de proces documentatie en werkinstructies
• Het vaststellen en implementeren van benodigde assemblage gereedschappen. Waar nodig het (laten) ontwerpen en begeleiden van de aanmaak van assemblage gereedschappen
• Het signaleren van problemen, risico’s, knelpunten in werkprocessen. Zorgt dat problemen opgelost worden, risico’s vermeden worden. Doet verbetervoorstellen tot efficiëntere werkwijzen en methoden. Implementeert geaccordeerde voorstellen.
• Het doen van voorstellen voor assemblageverbeteringen aan zowel de interne organisatie als toeleveranciers
• Het behandelen van Returns & After Sales aanvragen van klanten. Beoordelen, testen, herstellen, afhandelen met leveranciers en rapporteren naar Sales van alle geretourneerde producten.
• Het instrueren, ondersteunen en / of zelf uitvoeren van onderhoudsactiviteiten bij klanten
• Het continu analyseren, verbeteren en implementeren van assemblageprocessen ter verbetering en borging van de productkwaliteit en doorlooptijden
• Op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied en het nemen van adequate beslissingen geënt op deze ontwikkelingen.

Dit krijg je

Naast een fulltime baan biedt de opdrachtgever jou het volgende:
• Voor de vacature geldt uitzicht op een contract met onbepaalde tijd waarbij er eerst met tijdelijke contracten gewerkt zal worden
• Salaris indicatie, afhankelijk van de leeftijd en ervaring; € 2.200 - € 3.000 per maand op basis van 40 uur
• De locatie waar je komt te werken is Arkel, dit is goed bereikbaar vanuit Vianen, Geldermalsen en Gorinchem
• Startdatum is op korte termijn

Dit ben je

Binnen jouw functie zijn sociale vaardigheden belangrijk. Ook zijn mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid benodigd voor het geven van werkopdrachten aan de medewerkers, het opstellen van rapporten en het voeren van correspondentie. Verder is het van belang dat je:

• MBO+ werk- en denkniveau hebt (opleiding werktuigbouwkunde)
• Werkervaring (minimaal 2 jaar) hebt in assemblage engineering is een must
• Mechanische tekeningen en schema’s kan lezen
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt
• Ervaring in de audio/video branche is een pre
• Ervaring met MS Office en ERP pakket

Voel je vrij om te solliciteren als je twijfelt of je aan het profiel voldoet, we denken graag in mogelijkheden!

Hier ga je werken

Onze jonge, informele opdrachtgever is een internationale leverancier van audiovisuele systemen. Met een eigen assemblage afdeling worden alle producen in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Goed werkgeverschap staat bij hen hoog in het vaandel. Door korte lijnen met de leveranciers en assemblage in eigen huis, kunnen zij een hoog serviceniveau leveren en snelle leveringen garanderen.

De afdeling Assemblage Engineering is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitdragen, onderhouden en continu verbeteren van de productie processen. Hierbij is het uiteindelijke beoogde doel de realisatie van het juiste kwaliteitsniveau van de componenten, materialen en eindproducten die aan klanten worden geleverd, de realisatie van korte doorlooptijden door efficiënte slimme assemblageprocessen in te richten tegen zo laag mogelijke kosten.

Interesse?

Onze klant heeft de zoektocht naar hun assemblage engineer uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met onze opdrachtgever stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar: 06-33378643 of stuur een mailtje: thomasdebruijne@werktalent.com

Deel via social media:
Thomas de Bruijne

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent