Automonteur niv. 2, 3 en 4

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiderdorp
Salaris € 2000,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Voor de gezelligste universeel garage van Nederland zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste monteurs op alle niveau's! Meer weten over de werkzaamheden en de sfeer bij dit bedrijf? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Je komt te werken in een klein en hecht team van collega monteurs met elk een even grote passie voor auto’s. Aan het begin van de dag bespreken jullie gezamenlijk de werkzaamheden door en worden de werkorders verdeeld. Aan welke auto’s je vandaag weer werkt is altijd een verassing, in een universele garage kom je immers alles tegen van X5 tot Twingo! Na het uitvoeren van de werkzaamheden loop je met de klant langs de auto en bespreek je de uitgevoerde werkzaamheden. Zo loopt de klant nooit met vraagtekens naar buiten en kan jij met een goed gevoel je dag afsluiten!

Dit krijg je

  • Een fulltime functie van 40 uur per week;
  • Een vaste baan;
  • Een salaris tussen de €2200 en €2900, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Door de grote van de organisatie veel doorgroeimogelijkheden;
  • Mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en opleidingen;
  • Beschikking over het beste en nieuwste gereedschap.

Dit ben je

Naast een positieve, klantgerichte instelling en afgeronde opleiding in de richting van autotechniek zoeken we vooral mensen die veel plezier halen uit het helpen van klanten en sleutelen aan auto’s.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is met 150+ filialen in onder andere Leiden, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, 1500+ medewerkers en meer dan een miljoen zakelijke en particulieren klanten één van de grote spelers in Nederland. Goede kwaliteit, uitstekende service, klantgerichtheid en lekkere koffie staan hoog in het vaandel!

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent