Assemblage / Metaalbewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 2400,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Wil jij opgeleid worden tot een metaalbewerker wat maar een paar mensen in Nederland kunnen, dan is dit jouw unieke kans. De medewerker staat centraal, zonder de medewerker geen bedrijf. Hier kan je alle kanten op! We zoeken er 2!!

Dit ga je doen

Voor deze functie ben jij een technische allrounder die openstaat om intern opgeleid te worden. Hier worden namelijk ook buizen met lamellen gemaakt en dat is iets wat niet iedereen kan. Hiervoor wordt je dan volledig intern opgeleid en dat duurt ongeveer 1 jaar. Je leert hoe je de machines handmatig (conventioneel) moet instellen (operator) en hoe je alles moet draaien.

Hoe meer je kennis op gebied van metaalbewerking, bijvoorbeeld als assemblage, montagemedewerker hoe sneller jij dit door zal hebben. Je leert echt iets nieuws en ziet ook echt je eindproduct. Jij bent onderdeel van een (h)echt team bestaande uit lassers, bankwerkers, lasersnij operators, lasrobot operators, noem maar op. Samen werken jullie aan unieke producten binnen allerlei sectoren.

Klinkt allemaal een beetje vaag, maar wanneer je dit kan, dan zit je gebakken.
Wat doet het bedrijf dan precies?

Zij hebben geen eigen product. Zij hebben klanten (in de techniek) die een gepersonaliseerd ontwerp/product willen. De werkvoorbereider bespreekt dit met de klant en wisselt zijn ideeën uit met engineering, vanuit hier worden tekeningen gemaakt, deze gaan naar de afdeling plaatbewerking, laseroperator toe, dan naar kant, verspanen, dan naar de lassers, montage en uiteindelijk ziet men het eindproduct. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je elke week aan een nieuw product werkt en dit zijn geen kleine producten.

Dit krijg je

Naast dat jij komt te werken in een pas gerenoveerd pand inclusief een luxe kleedkamer en kantine en waar men met de nieuwste technologieën en machines werken krijg jij ook:

 • Goed startsalaris; van € 2400,- tot aan € 2800,- op basis van niveau, ervaring en leeftijd;
 • Dagdiensten (ma t/m do van 7:15 - 16:30 uur, vr 8:00 - 12:30 uur);
 • Weekenden vrij;
 • Winstregeling wanneer je in vaste dienst komt;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Full time, vast werk;
 • Goede werksfeer met afwisselend werk;
 • Je krijgt de gelegenheid om eventuele cursussen en opleidingen te volgen;
 • Meerdere teamuitjes en elk jaar een groot feest.

Dit ben je

 • Woonachtig in Woerden, Gouda, Regio Zuidplas, Leiden, Zoetermeer of Alphen aan den Rijn en omgeving;
 • Je bent gemotiveerd om intern opgeleid te worden aan een ambachtelijk, unieke handeling die weinig mensen kunnen;
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau of een opleiding afgerond op MBO-niveau, in de richting van techniek, met voorkeur metaaltechniek;
 • Op zoek naar een vaste baan, fulltime;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever heeft geen eigen producten maar ontwikkelt en onderscheidt zich op de technische branche (metaal). Hun klanten zitten in de farma, utiliteitsbouw, machinebouw, energie etc. Zo maken zij bijvoorbeeld industriële robotstofzuigers zo groot als een pallet die van nul naar het eindproduct worden gemaakt, maar bijvoorbeeld ook hele koelsystemen op maat worden hier gemaakt.
Een opdrachtgever waar het personeel centraal staat en waar het bedrijf ook echt betrokken mee is. Zij stimuleren medewerkers in hun doelstellingen dmv opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdagingen.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent