Machine operator hout

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2000,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Werken binnen een compleet nieuw computergestuurd technisch machinepark en productielijn waarin je wordt ingezet op diverse machines bij een gezond bedrijf met prachtig materiaal, namelijk HOUT? Wij zoeken meerdere machinaal houtbewerkers.

Dit ga je doen

Als Machine Operator bedien je onze nieuwe computergestuurde productielijn. Dagelijks ben jij bezig met het optimaliseren van het werkproces rondom het bewerken van hout Je komt te werken op diverse machines binnen zaagstraten en afkort- en schaafmachines en dit allemaal op geautomatiseerde lijnen waarmee alles wordt voorzien van de juiste diktes, lengtes, gladheid en profielen. Omdat je altijd aan het werk bent met houtbewerking, kom je ook in een schone omgeving te werken.

Dit allen gebeurt in een 2 ploegendienst tussen 07:00 uur en 23:00 uur.

Dit krijg je

 • Een startsalaris van tussen de €2000 en €2600 op basis van ervaring en niveau;
 • Full-time, vaste baan;
 • Reiskostenvergoeding;
 • PBM’s worden geleverd door het bedrijf;
 • De mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen waardoor je jouw kennis kan verbreden;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een mooi, gezond bedrijf met een mooie toekomst en een uniek product.

Dit ben je

 • Woonachtig in Regio Krimpenerwaard zoals; Stolwijk, Schoonhoven, Bergambacht of omgeving zoals Gouda, Lekkerkerk, Krimpen aan den IJssel. en eventueel Rotterdam (oost);
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Werken in een 2 ploegendienst is voor jou geen probleem;
 • Ervaring met het bewerken van hout (bijvoorbeeld als timmerman);
 • Je bent ook zeker welkom wanneer je net klaar bent met je opleiding (bijvoorbeeld hout- en meubileringscollege);
 • Op zoek naar vast werk en een fulltime baan.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever zit in de technische branche en heeft een grote werkplaats en loods en is gespecialiseerd in het bewerken van het mooiste product op en van de aarde, namelijk hout. Het bedrijf is erg gezond en heeft vele vaste klanten. Collegialiteit staat voorop en moeite doen voor een klant, is heel normaal. Dit is de mentaliteit die daar heerst, je werkt met elkaar maar ook voor elkaar. Omdat het bedrijf met hout werkt is het wel noodzakelijk dat jij ervaring hebt met het bewerken van hout, of je nou net van de opleiding komt of al jaren ervaring hebt is geen probleem.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)(video)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent