Logistiek coördinator

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2000,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een fulltime functie als voorman binnen de logistiek in dagdienst. Salaris tussen 2000/2300. Per direct beschikbaar en woonachtig in de regio Breda, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

Dit ga je doen

Bij jou vorige werkgevers heb jij ervaring opgedaan binnen een warehouse, je bent op het punt gekomen een stap omhoog te maken en je werkzaamheden te brengen naar een hoger niveau. Binnen het team ben jij altijd bezig geweest met het regelen, net een stapje extra zetten. Jij vind het gaaf om een net wat hogere rol te bekleden waarbij je nog steeds in het magazijn actief bent en werk uitvoerd dat je altijd zo gedaan hebt. Je bent een echte meewerkend voorman, daarbij heb je ook kennis van werken met computer.
Je schakelt veel met de supervisors binnen de organisatie, zo gaan jullie samen sparren over bepaalde dingen die in het warehouse gebeuren en waar eventueel verbetering in zou zitten.
Ook het orderpicken en verzendklaar maken van goederen doe je samen met je team. Bij dit alles hoort verder nog dat je zorgt voor het meesturen van de juiste papieren, correcte afhandeling van documentatie en opvolging van klantspecifieke eisen (CSR’s). Daarnaast heb je als Warehouse Coordinator deze taken:
 • Assisteren en coachen van Warehouse Operators.
 • Assisteren van Warehouse Supervisor.
 • Contact onderhouden met afdeling Customer Care over orders en klanten.
 • Samen met Warehouse Supervisor samenstellen van dagelijkse planning.
  Tevens kun je ingezet worden voor algemene warehouse-activiteiten, zoals VAL- en VAS-activiteiten en het lossen van containers.
  Het betreft een fulltime functie in dagdienst. Jouw werklocatie is makkelijk te bereiken vanuit Waalwijk, Tilburg, Breda en Den Bosch.


Dit krijg je

 • Genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen.
 • Afwisselende werkzaamheden.
 • Goede privé-werkbalans doordat je alleen dagdiensten draait.
 • Een betrokken werkgever

Dit ben je

 • Ervaring in een warehouse
 • Mbo+ werk en denkniveau
 • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hier ga je werken

Het bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf in de farmaceutische industrie, ze zorgen ervoor dat wat nodig is voor een operatie op tijd en op de juiste plek wordt afgeleverd. Het magazijn van duizenden vierkante meters groot is het domein waar je je gaat bevinden met het picken van de juiste orders en zorgen dat jij onderdeel bent van het zorg dragen voor een persoon.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je meer weten over het bedrijf, reageer dan direct door op solliciteren te drukken dan neem ik z.s.m contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent