Medewerker laboratorium

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Almere
Salaris € 2400,- per maand

Functie omschrijving

In deze verantwoordelijke en afwisselende functie kom je te werken binnen de afdeling kwaliteitscontrole van het bedrijf. Hier worden de geproduceerde producten (chemisch) gecontroleerd, getest en bewaakt men de kwaliteit van grondstoffen, halffabricaten en het eindproduct.
Tot jouw taken behoren:

-het controleren van grondstoffen en geproduceerde producten op de geldende kwaliteitseisen.
-het uitvoeren van diverse testen zoals laktesten op etiketten, stabiliteits- en verpakkingstesten
-bijdragen aan het ontwikkelen en verbeteren van analysemethoden
-het beoordelen van alternatieve grondstoffen en het opstellen van voorschriften t.b.v. kwaliteitscontrole

 

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd op fulltime basis. In periodes van drukte kan het voorkomen dat men overwerkt.
Men biedt een marktconform salaris rond de 2400 euro bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast biedt het bedrijf opleidings- en doorgroeimogelijkheden, alsmede een prima pakket van secondaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een MBO-diploma chemische richting nivo 3 of nivo 4. Je bent accuraat, flexibel en hebt een zelfstandige en resultaatgerichte werkhouding.
Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 

Over het bedrijf

Dit bedrijf is economisch stabiel en heeft in de afgelopen decennia flink aan de weg getimmerd, waardoor het nu exporteert naar meer dan 30 landen. De producten van het bedrijf zijn dan ook onderscheidend en te vinden in ieder huishouden. In Almere staat het hoofdkantoor waar naast de directie en diverse kantoorafdelingen tevens een laboratorium, magazijn en productieafdeling te vinden zijn. Ruim 200 medewerkers zijn dagelijks actief met het bedenken, ontwikkelen, testen en produceren van de producten. Dit alles binnen een no-nonsense en hands-on cultuur.

Solliciteren

Herken je jezelf in deze afwisselende en verantwoordelijke functie? Reageer dan snel door te solliciteren, middels de button op deze pagina of door jouw CV en motivatie te sturen naar: almere@werktalent.com. Heb je vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen: 088-99 88 736 Wij zien uit naar jouw reactie! 

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent