Verkoopmedewerker Buitendienst part-time

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Maasland
Salaris € 2000,- tot € 2650,- per maand
Direct naar:
Opzoek naar een veelzijdige baan voor 24 tot 32 uur, waarbij je niet de gehele dag achter een scherm zit? Dan is deze afwisselende rol vast iets voor jou!

Dit ga je doen

Bij deze veelzijdige functie ben je dagelijks bezig met het afhandelen van inkomende orders. Er wordt gewerkt met SDF en onze orders komen veelal binnen via dit systeem, maar ook per mail en telefonisch. Je hebt direct contact met de klant en/of onze verkooporganisatie. Wanneer er stickers nodig zijn bij een order, maak jij deze op en draai je deze uit. Je verzorgt ook informatie betreft ons aanbod van de week, gericht op de verkooporganisatie en klanten/exporteurs. In onze fotocabine maak jij foto’s van ons assortiment en verwerk je deze in een digitaal systeem met de benodigde informatie. Wij staan twee keer per jaar op belangrijke plantenbeurzen en vragen wij jou hierbij aanwezig te zijn. Zo krijg je een mooi moment om met jouw/onze klanten persoonlijk contact te maken. De afdeling Verkoop en Orderafhandeling bestaat uit een klein team, hierdoor zien wij graag bij drukte dat bij vakanties en vrije dagen de taken van elkaar worden overgenomen. Dit bestaat vooral uit het controleren en volledig maken van uitgaande orders en de werkzaamheden die hierbij komen kijken. Hierdoor krijg je geen full time kantoorbaan, maar voer je ook taken op de werkvloer uit, een mooie combinatie dus!

Dit krijg je

  • Veelzijdige parttime functie, zowel op kantoor als operationeel
  • Salaris naar jouw ervaring en leeftijd
  • Vaste baan van 24 tot 32 uur per week
  • Secundaire voorwaarden volgens de CAO glastuinbouw
  • Jaarlijkse BBQ (altijd een feest!)
  • Vrijdagmiddag borrel, waar we gezamenlijk goed onze week afsluiten

Dit ben je

  • Je bent flexibel in de werkzaamheden en tijden
  • Je hebt geen telefoonvrees en je hebt tuinbouwervaring
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré

Hier ga je werken

Voor een geautomatiseerde orchideeën kwekerij zijn wij opzoek naar een Verkoopmedewerker Binnendienst. De kwekerij bevindt zich in Maasland (in de buurt van Rotterdam, Den Haag en Delft). Deze kwekerij kweekt en levert unieke soorten Dendrobiums.

Interesse?

Wij bespreken met jou wat relevant is voor de functie en houden rekening met jouw wensen. De eerste gesprekken vinden altijd bij ons op de vestiging plaats onder het genot van een lekker bakje koffie!

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Dat kan: 06 -30593111. Mailen kan ook: ernstgram@werktalent.com


Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent