Sales Support Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2500,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Wil jij aan de slag bij één van de grootste en bekendste bedrijven binnen de AGF? Dan is dit jouw kans. Wij zoeken namelijk een sales support / relatiebeheerder waarbij je de het proces van de klant van begin tot eind bewaakt.

Dit ga je doen

Bij dit 7-koppig team zijn wij op zoek naar een 8e persoon. Jij bent verantwoordelijk voor het orderverloop van de sales (verkoop). Je bent dan ook het sales support van de accountmanagers. Jij behoudt het overzicht van het gehele proces.
Je onderhoudt vooral het contact met één grote klant (Key account) van het bedrijf en enkele andere externe klanten. Een leuke rol waarbij je dus veel klantcontact hebt, je bezig houdt met het verwerken van productieorders, het bewaken van deze orders en retouren.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

• Een goed startsalaris tussen de €2500,- en €2800,- afhankelijk van ervaring / leeftijd / niveau;
Dagdiensten en het weekend vrij
• Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of (taal)cursussen;
• Samenwerken in een klein team (nu 7 medewerkers op de afdeling);
Reiskostenvergoeding;
• Tijdens elke (commerciële) feestdag wordt er wat leuks gegeven aan het personeel;
• Nu tijdens het EK worden er leuke verlotingen georganiseerd;
• Teamuitjes.


Een groeiende onderneming waarin ruimte is voor het volgen van opleidingen, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden oftewel een vaste, full time baan met veel toekomstperspectief.

Dit ben je

• Je bent woonachtig in Rotterdam (Oost), Woerden, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Regio Zuidplas (Waddinxveen), Gouda en omgeving;
• Een afgeronde relevante MBO opleiding bijvoorbeeld richting commerciële binnendienst, inkoop of (junior) accountmanagement;
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal. Duits is een grote pré;
• In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
• Je bent full time beschikbaar en op zoek naar een vaste baan.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is één van de grootste Internationale leveranciers binnen de AGF branche. De klant staat bij deze opdrachtgever centraal, maar jij als medewerker nog meer. Tevens bieden zij diverse diensten aan die waarde toevoegen voor hun klanten. Denk hierbij aan: rijpen, verpakken en logistieke dienstverlening.


Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent