Ondersteunend expeditiemedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Bereid om in de nacht te werken? Een fulltime functie waarin je afwisselend werk hebt. Salaris tussen 2000/2500. Per direct beschikbaar? Woonachtig in de regio Waalwijk, Breda, Tilburg en Den Bosch. Reageer dan direct!

Dit ga je doen

Jij bent de ondersteuning van de afdeling expeditie waarin je afwisselend werk hebt. Het ene moment krijg je vragen van chauffeurs die je moet begeleiden en kijken of de route nog kloppend is. Ook kunnen collega's op de werkvloer vragen hebben die je moet kunnen beantwoorden, het kan zelfs zo zijn dat je even moet meedraaien op de vloer. Naast deze werkzaamheden ben jij ook handig in het werken met computers, werken op de vloer wordt je aangeleerd maar kennis van de computer is nodig!

Je werkt in een ontzettend grote bakkerij waar je levert aan verschillende grotere supermarkten binnen Nederland en België. Het kan wel eens voorkomen dat er een manco is en de bestelling niet klopt, dan kom jij in actie om de bestelling kloppend te maken en zorgen dat je de klanten goed bediend. Jouw werkdag ziet er iedere dag anders uit, door de verschillende vragen en werkzaamheden heb je een diverse rol die super variabel is.

Je gaat aan de slag in 2 ploegen, de eerste ploeg is in de nacht en ben je werkzaam van 01:00 tot 09:00 en de tweede ploeg is van 08:00 tot 16:00. Het betreft een fulltime functie, de locatie is makkelijk te bereiken vanaf Breda, Waalwijk, Den Bosch en Tilburg.

Dit krijg je

+ Een uitdagende, diverse functie
+ Een betrokken werkgever
+ Doorgroeimogelijkheden
+ Fijne werksfeer

Dit ben je

  • Goed met computers
  • Communicatief vaardig
  • Een doorzetter
  • Beheersing Nederlandse taal

Hier ga je werken

Je gaat werken bij een grote bakker die meerdere vestigingen heeft in Nederland. Jij gaat actief aan de slag voor verschillende grote supermarktketens die door Nederland en België gevestigd zitten. Bij je werkgever heb je enorm veel kans op doorgroeimogelijkheden, laat jij zien dat je wilt heb je kans op stappen hogerop!

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan door op solliciteren te drukken dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent