Medewerker Verkoop Binnendienst

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Almere
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Als medewerker verkoop binnendienst sta je dagelijks in contact met dealerbedrijven, consumenten en autolease organisaties. Je beantwoordt vragen per telefoon, email en verwerkt het verloop van deze contacten in een geautomatiseerd systeem. Daarnaast verwerk je orders, controleert de leveringstijden en onderhoudt klantcontact. Bij problemen en/of vertragingen tijdens het orderproces blijf je alert en zorg je dat zowel de interne betrokken afdelingen, als de klant op de hoogte blijven.
Je werkt binnen een team van 4 medewerkers verkoop binnendienst.

Wat wij bieden

Het bruto maandsalaris voor deze functie is minimaal 2.000 euro en maximaal 2.400 euro. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd, waarbij je start op uitzendbasis en na zes maanden kans hebt op een contract bij het bedrijf.

Wat wij vragen

Voor deze functie is het van belang dat je aantoonbaar ervaring hebt binnen een afdeling verkoop binnendienst en de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Beheersing van een derde West-Europese taal is een pré.
Je hebt ervaring met MS Office, waarbij het kunnen werken met Excel belangrijk is.
Tot jouw skills en persoonlijkheid horen klantvriendelijkheid, geduld, oplossingsgericht denken en handelen. Je bent fulltime beschikbaar.
Het bruto maandsalaris voor deze functie is minimaal 2.000 euro en maximaal 2.400 euro. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd, waarbij je start op uitzendbasis en na zes maanden kans hebt op een contract bij het bedrijf.

Over het bedrijf

Binnen dit aan de automotive gerelateerde bedrijf staat service en klanttevredenheid voorop. Men ontwikkelt en produceert onderdelen voor auto’s en motoren, welke middels diverse dealerbedrijven worden verkocht. Het bedrijf, dat zijn oorsprong heeft in Azië is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers voor autoproducenten. In Almere bevindt zich het Europees kantoor waar ruim 25 mensen werken. De sfeer binnen het bedrijf is zakelijk, commercieel en internationaal.

Solliciteren

Solliciteer middels de button of stuur je CV met motivatie aan: almere@werktalent.com

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent