Technisch Vertegenwoordiger Midden Nederland

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dronten
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Als Technisch Vertegenwoordiger Filterinstallaties ga je na een inwerkperiode op het hoofdkantoor en producttraining in Duitsland (moederbedrijf) aan de slag en word je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de verkoop van de filtertechnische oplossingen bij bedrijven in Midden- en Oost-Nederland. Hierbij komt je technische kennis en commerciële drive zeer van pas.
Binnen jouw werkgebied onderhoudt je de reeds bestaande relaties, geeft opvolging aan leads en bent proactief bezig met acquisitie bij bedrijven. Je informeert, adviseert en offreert prospects en relaties omtrent oplossingen op filter technisch gebied. Door jouw technische kennis weet jij de klant te overtuigen van de mogelijkheden en de kwaliteit van de installaties en producten. Je staat in nauw contact met het hoofdkantoor en met jouw collega vertegenwoordigers in de andere werkgebieden (regio Zuid en West).
Jouw werkgebied is Midden- en Oost Nederland. Je richt je op de grotere bedrijven en projecten, voornamelijk binnen de voeding, chemie en industrie waar een schone werkomgeving van belang is.

Wat wij bieden

Geboden wordt een zelfstandige en commerciële, fulltime functie. Je bent woonachtig in de regio Flevoland, Overijssel of Gelderland. Je hebt aantoonbaar een commerciële functie bekleedt, waarbij je zelfstandig bedrijven hebt benaderd en bezocht.
Het bruto maandsalaris is bespreekbaar en afhankelijk van jouw ervaring en ligt tussen de 3000 en 5000 euro bruto per maand. Daarnaast is er een bonusregeling, auto, laptop en mobiel van de zaak.
Het betreft een vaste baan, dus je treedt na de selectie door WerkTalent en sollicitatie bij aanname direct in dienst van het bedrijf.

Wat wij vragen

Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau, richting werktuigbouwkunde/installatietechniek/mechanical engineering.
Ervaring in de luchttechniek of in een gerelateerde branche (pre).
Ervaring met projectmatig werken.
Je hebt aantoonbaar ervaring in de buitendienst en met de verkoop van technische systemen.
Een relatiebouwer met een commerciële en technische drive.
Je bent woonachtig binnen het werkgebied Flevoland, Gelderland, Overijssel. Bij voorkeur binnen een straal van 100 kilometer van Zwolle.
 

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de Nederlandse vestiging van een Duitse producent van filtermateriaal en filterinstallaties. Het bedrijf verkoopt de producten van de moedermaatschappij en ontwikkelt, installeert en onderhoudt complete industriële ontstoffings- en centrale stofzuiginstallaties. De producten bevinden zich in het premium segment in de markt. Kwaliteit en perfecte service staan hoog in het vaandel. De klanten zijn voornamelijk multinationals in de voedingsmiddelen, chemische en metaalverwerkende industrie en in de recycling.

Solliciteren

Indien je interesse hebt en raakvlakken ziet met jouw werkervaring en kennis, dan zien wij jouw sollicitatie en motivatie zo snel mogelijk tegemoet. Mocht je meer inhoudelijke informatie willen over de functie en de mogelijkheden, dan kun je contact opnemen met Robbert Verheij van WerkTalent Almere, telefoon: 06-30 21 97 72. Jouw motivatie en sollicitatie kun je sturen naar: almere@werktalent.com of middels de button op deze pagina Wij zien uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent