Allround Lasser

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een baan in de techniek? Heb jij ervaring met lassen MIG MAG, TIG en vindt jij het leuk om je bezig te houden met het produceren van evenement gerelateerde producten.? Kijk dan snel verder!

Dit ga je doen

Bij dit bedrijf ben je echt bezig met complete constructies voor bijvoorbeeld evenementen, bedrijfsoplossingen, bouw & infra, noem maar op. Als allround lasser (mig mag, tig) ben je vooral bezig met aluminium en staalconstructies. Dit wordt gemaakt op de werkplaats. Ook ben je bezig met het maken van las mallen en wordt je eventueel ingewerkt op de lasrobot zodat jij indien het noodzakelijk is ook kan bedienen en programmeren.

Kortom, lekker allround met een prachtige core business.

Dit krijg je

Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat er naast hard werken ook goede arbeidsomstandigheden zijn, denk aan:

 • Een goed startsalaris beginnend vanaf €2450,-;
 • Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om verder opgeleid te worden dmv trainingen, cursussen, maar ook interne opleidingen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Full time, vast werk
 • Goede werksfeer met afwisselend werk;
 • Je werkt aan hele gave, onvergetelijke constructies;
 • Vrijdagmiddag borrels en leuke teamuitjes;
Oftewel kun je binnen dit bedrijf rekenen op vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in Leiden, Woerden, Den Haag, Zoetermeer, Regio Zuidplas, Gouda, Alphen aan den Rijn en omgeving;
 • Je hebt ervaring binnen de metaal en las branche;
 • Je moet zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband goed kunnen functioneren;
 • Je werkt nauwkeurig, secuur en je bent grensverleggend en staat open om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Geen 9-17 mentaliteit en bereidt om ook zo nu en dan op zaterdag te werken;
 • Je bent full-time beschikbaar en op zoek naar een vaste baan;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Alphen aan den Rijn en heeft zicht gespecialiseerd in het produceren voor permanente of tijdelijke aluminium ruimtes voor bijvoorbeeld festivals of voor zakelijke doeleindes. Deze producten vervoeren ze zelf ook door heel Europa.

Zij staan voor hoge kwaliteit en persoonlijke dienstverlening en dit vind je terug in heel het bedrijf. Dit doen zij niet alleen naar hun klanten maar ook naar het personeel toe, zo zijn zij erg betrokken en dat laten zij zien door bijvoorbeeld opleidingen aan te bieden, maar ook te denken aan de kleine dingen. Zo staan er leren stoelen in de kantine, kan men op vrijdag en zaterdag broodjes bestellen, wordt de koffie gemaakt door verse bonen en worden er regelmatig uitjes georganiseerd. Soms zit het ook in de kleine dingen.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent