Magazijn / productie vakantiewerk

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Hardinxveld-Giessendam
Salaris € 1300,- tot € 1700,- per maand
Direct naar:
De zomervakantie komt eraan! Ben jij minimaal 15 jaar en wil jij tijdens jouw vakantie flink verdienen? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Of je nu op zoek bent naar een vakantiebaan in de productie, als inpakker of toch liever in het magazijn werkt, tijdens jouw vakantie kan het allemaal!

Dit krijg je

Wij van WerkTalent helpen jou graag aan jouw perfecte vakantiebaan/bijbaan! Wij werken met verschillende opdrachtgevers waardoor we jou het meest passende vakantiewerk kunnen bieden.

  • Een parttime of fulltime baan
  • Een salaris tussen de €1.300,- en €1.700,-
  • Je kan op de korte termijn starten!

Dit ben je

Bij ons hoef je niet aan veel eisen te voldoen. Het enige wat wij van jou vragen is dat je gemotiveerd bent en netjes op tijd komt.

Hier ga je werken

Wij van WerkTalent hebben verschillende samenwerkingen met opdrachtgevers in en rondom Gorinchem. Afhankelijk van de vakantiebaan wordt de locatie duidelijk, graag lichten we dit toe tijdens een gesprek!

Interesse?

Wil je zeker zijn van leuk vakantiewerk tijdens jouw vakantie?! Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden en dan vinden wij de perfecte vakantiebaan voor jou! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via 06 - 19 47 62 46 of mail Esmey de Haas (esmeydehaas@werktalent.com)

Deel via social media:
Esmey de Haas

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent