Beheerder automatisering en database

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Meerkerk
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
In deze functie ligt nog níks vast, jij staat in het midden van het bedrijf om processen te analyseren en te omtimaliseren!

Over de functie

Als projectleider/projectmanager heb je een breed takenpakket wat betreft automatisering en database werkzaamheden. Je beheert o.a. het netwerk, de werkplekken, database, beveiliging, configuratie en technische applicaties, mobile devices en website. Tevens ben je vraagbaak voor je interne collega's wat betreft automatisering en database gerelateerde vragen.

 

Wat wij bieden

 • Afwisselende en uitdagende parttime of fulltime baan in een gezond en groeiend bedrijf
  - Uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden (verzekering, pensioen e.d.)
  - Goede werksfeer binnen een gemotiveerd team
  - Mogelijkheden voor cursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen
  - Kans op contract voor onbepaalde tijd
   

Wat wij vragen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
  - Aansluitende werkervaring op gebied van automatisering en databasemanagement
  - Bovengemiddelde kennis van MS office- Excel + CRM
  - Goede beheersing Nederlandse taal
  - Woonachtig in de regio Dordrecht, Gorinchem, Utrecht of Rotterdam


   

Over het bedrijf

Videma is een collectieve beheersorganisatie die zich sinds 2000 heeft gespecialiseerd in het bewaken en beschikbaar maken van vertoningsrechten op tv-beelden. Voor onze klanten (bedrijven en instellingen) organiseren wij het zo eenvoudig mogelijk: de licentie geeft auteursrechtelijke toestemming voor het zakelijk gebruik van een compleet pakket tv-programma's op de belangrijkste publieke en commerciële zenders.

De Videma licentie komt tegemoet aan de behoefte van zakelijke tv-gebruikers om zoveel mogelijk rechten te bundelen, en daarmee de administratieve lasten tot een minimum te beperken.

Als intermediair streeft Videma naar evenwicht in de belangen van gebruikers enerzijds en rechthebbenden anderzijds. Voor gebruikers vertaalt zich dat onder meer in voortdurend overleg met brancheorganisaties over de wijze van uitvoering en makkelijke en duidelijke maatwerkregelingen, met herkenbare en werkbare criteria.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan ons de werving en selectie uitbesteed. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Dat kan: 06-19221566. Mailen kan ook: Ilseschaafsma@werktalent.com

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent