Heftruckchauffeur buitenterrein

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij proactief en wil jij werken in een allround bedrijf dat werkt met varkensvoer, varkensvlees, halffabricaten van kaas en de bouw. Zij denken en luisteren wat jou wensen zijn in jou loopbaan.

Dit ga je doen

In deze logistieke functie ben je tijdens je werkdag voornamelijk bezig met het besturen van de heftruck. Als heftruckchauffeur je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen en tevens je zorg dat zij op de juiste plaats in de loods komen te staan. Je voert de productie aan en zorgt dat de band waar de eindproducten zich verzamelen leeg worden gehaald en het proces soepel verloopt. Soms is het ook nodig om je collega’s op andere afdelingen te ondersteunen met de overige werkzaamheden in het magazijn. De wensen in een baan worden met je besproken en geluisterd naar jou mening en ontwikkelingen.

Dit krijg je

 • Bruto salaris van 1800 - 2100
 • Reiskostenvergoeding;
 •  Dagdiensten (je start rond 06:00uur en bent weer op tijd thuis);
 • 2x per jaar een leuk uitje met heel het team
 • 1x per jaar is er een mogelijkheid om jezelf dmv een cursus verder te ontwikkelen (denk aan het behalen van een bepaald certificaat);
 • Een fulltime baan voor 40 uur in de week en vast werk;
 • Samenwerken binnen een gemotiveerd en leuk team;
 •  Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Na gebleken geschiktheid kom je in dienst bij onze opdrachtgever.

Dit ben je

Naast dat jij ervaring hebt als logistiek medewerker of orderpicker vraagt onze opdrachtgever ook het volgende:

 • Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Waddinxveen, Zoetermeer, Gouda en omgeving;
 • Je bent Full time beschikbaar en in het bezit van een geldig heftruckcertificaat  is een pré. 
 • Heb jij net je heftruckcertificaat behaald of is hij helaas verlopen ben je ook welkom;
 • Je bent proactief, gemotiveerd en houd van aanpakken.
 •  Je bent een vroege vogel.

Hier ga je werken

Zij zijn al 35 jaar een gezonde BV die zijn begonnen met restverwerking voor veevoer. Er worden halffabricaten ingekocht, verwerkt(machinaal en handwerk) en daarna verkocht aan groothandelaren en of winkels. Zij hebben producten dat verschilt in kaas, veevoer, varkensvlees en nog een tak van de bouw.
Het is een allround bedrijf waarin je alle kanten op kan en wat bespreekbaar wordt gemaakt, ik citeer; wij geloven erin dat als je het naar je zin hebt op je werk en je wensen en ambities bespreekbaar kan maken, het hierdoor een gezonder bedrijf en een betere werksfeer creëert.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal via een video bel gesprek plaatsvinden i.v.m. COVID-19. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij onze partner. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met onze partner en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar mariovandieren@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook beschikbaar op 0613497691

Deel via social media:
Mario van Dieren

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent