Vakantiebaan 3-ploegendienst

Opleidingen LBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Genderen
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Wil jij deze zomer aan de de slag als productie (assistent) medewerker bij een bekend bedrijf in je regio?

Dit ga je doen

Als machine operator / productie assistent / productiemedewerker ga je op basis van grote orders een productiemachine afstellen en bedienen. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de eindproducten. Deze producten verpak je ook en maak je gereed voor verzending. Samen met je collega's zorg je ervoor dat grote orders klaar staan voor verzending naar de klant. Ben je technisch aangelegd? Dan zal het instellen van machines jou goed af gaan. De vaste medewerkers begeleiden jou hierin. Verder ben je voornamelijk bezig met het inpakken van de plastics en de kwaliteitscontrole.

De werkzaamheden worden verricht in een 3-ploegen systeem. Je hebt een werkweek van 37,5 uur.
Week 1: ochtenddienst van 06:00 - 14:00 uur, Week 2: middagdienst van 14:00 - 22:00 uur, Week 3: nachtdienst van 22:00 - 06:00 uur.

Deze locatie is gevestigd in Giessen, dit is in de buurt van Sleeuwijk, Gorinchem, Wijk en Aalburg en Waalwijk.

Dit krijg je

Wat hebben we te bieden?

▪ Een fulltime functie in een tijdelijk dienstverband bij een fantastisch bedrijf;
▪ Schoon en mooi vakantiewerk;
▪ Vast werk in drie ploegen dus naast het werk voldoende vrije tijd!;
▪ Een goed salaris (inclusief 21% ploegentoeslag);
▪ Reiskostenvergoeding;
▪ Werkkleding van het bedrijf;
▪ Goede toevoeging aan je CV;
▪ Werken in jouw eigen regio;

Dit ben je

Wat vragen we van jou?

Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met techniek. Is dat niet zo? Dan is het ook geen probleem. Daarnaast ga je uiteraard nauwkeurig aan de slag met je taken. In verband met het drieploegensysteem is het van belang dat je 18 jaar of ouder bent. Bij voorkeur woon je in de buurt, aangezien het met OV lastig te bereiken is door het drieploegensysteem.

Je kan per week 27 instromen op de locatie in Giessen, naar verwachting zou je tot eind augustus kunnen werken. Heb je vakantieplannen? Geef deze aan ons door, dan kunnen wij er rekening mee houden in de planning.

Hier ga je werken

Wat doet dit bedrijf precies?

Onze klant is actief in het volledige productieproces van plastic verpakkingen en folies. De verpakkingsconcepten worden ontwikkeld voor de tuinbouw, food, non-food en verpakkingsgroothandel. Ondertussen zijn zij dan ook een grote speler op de markt. De eigen vestigingen zijn in Genderen en Giessen, dit is in de omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Breda en Tilburg.

Wat gebeurt er op de afdeling verwerking?

Op de afdeling 'verwerking' worden de puntjes op I gezet. De bedrukte rollen plastic worden naar de afdeling verwerking gebracht waar ze tot eindproduct worden verwerkt. Je zal een van de machines gaan bedienen die de laatste stappen van het productieproces vormen. De producten die gereed zijn worden door jou ingepakt en op een pallet gestapeld. Deze mag je onder begeleiding met een heftruck naar de interne logistiek vervoeren.

Interesse?

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan via de sollicitatiebutton en upload je CV! Na het beoordelen van je CV nemen we contact met je op. We nodigen je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor in Sleeuwijk. Daar bespreken we de mogelijkheden en nemen we de vacature uitgebreid door. Vervolgens gaan wij je onder de aandacht brengen bij onze klant, als zij net zo enthousiast over jou zijn als wij, ga jij een nieuwe uitdaging aan! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op: 06-26977484.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel, of stuur me gerust een WhatsAppje: 06-13967507!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent