Vakantiebaan | Schoonmaak

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Heusden
Salaris € 1200,- tot € 1500,- per maand
Direct naar:
Zoek jij voor deze zomer een vakantiebaan/bijbaan met veel vrije tijd, afwisseling en zelfstandigheid? Dan is deze vakantiebaan is voor jou!

Dit ga je doen

Onze klant is gevestigd in Wijk en Aalburg en is actief in regio Altena, maar heeft ook opdrachtgevers in Waalwijk, Wijk en Aalburg, Den Bosch, Gorinchem. Deze klant is een schoonmaakbedrijf dat een totaal pakket verzorgt van facilitaire diensten voor de zakelijke markt. Je gaat samen of alleen op pad met een auto of bus van de zaak en zorgt dat de verschillende locaties schoongemaakt worden. Dit kunnen kantoorpanden zijn, maar ook bouwketen of algemene ruimtes in woningcomplexen.

Jouw dag begint aan de zaak in Wijk en Aalburg, daar neem je met collega's de dagplanning door. Vervolgens controleer je of jouw werkbus compleet is zodat je met voldoende materiaal op pad gaat. Daarna kun je van start! Alleen of samen met een collega ga je naar de eerste locatie van de dag. Door jouw aanpak weet je snel en grondig schoon te maken, waardoor de werkdag voorbij vliegt! Ben je toevallig al klaar met school en per direct beschikbaar? Dat zou top zijn! Onze opdrachtgever heeft het momenteel erg druk. Ben je alleen de vakantieperiode beschikbaar: week 30 t/m 35, ook dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Dit krijg je

Dit krijg je:

  • Bruto maandsalaris tussen de 1200 en 1500 euro basis van 40 uur;
  • Werken op flexibele basis en uren in overleg;
  • Parttime werk in een tijdelijk dienstverband, waardoor je kunt genieten van vrije tijd;
  • Vakantiewerk in jouw eigen omgeving;
  • Werken op verschillende locaties, wat zorgt voor de nodige afwisseling;

Dit ben je

Dit ben je:

  • Je weet van aanpakken;
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Je kan zelfstandig aan de slag;
  • Je hebt een autorijbewijs;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in Wijk en Aalburg en verzorgt een totaal pakket van facilitaire diensten voor de zakelijke markt. Als je bij dit bedrijf komt te werken maak je maak deel uit van een hecht team welke altijd voor elkaar klaar staan. Je gaat vaak zelfstandig op pad om je werkzaamheden te verrichten. Het kan varrieren van een vaste werkplaats waar je parttime werkt tot fulltime werkzaamheden van diverse objecten op verschillende locaties. Vakantiekrachten met een autorijbewijs zijn meer dan welkom!

Interesse?

Interesse in deze tijdelijke functie/vakantiebaan? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel, of stuur me gerust een WhatsAppje: 06-13967507!

De werving gaat via het uitzendbureau WerkTalent Altena, dit betekent dat je eerst bij ons op de vestiging langs komt voor een kennismaking. Is dit de vakantiebaan die je zoekt en denken wij dat er een match is? Dan ga jij voorgesteld worden bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever zal dan zo snel mogelijk reageren of ze je willen uitnodigen voor een kennismaking. Is het gesprek goed gegaan en mag jij beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! Dan zal WerkTalent Altena ervoor zorgen dat je contract jouw kant op komt.

Zoek je vakantiewerk maar is dit schoonmaakwerk toch niet helemaal wat je zoekt? WerkTalent Altena is altijd bereikbaar om jou te helpen bij vragen of om jou aan een leuke (vakantie)baan te helpen!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent