Vakantiewerk/bijbaan drukkerij

Opleidingen LBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Aalst
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Wil jij deze zomer je handen uit de mouwen steken als assistent operator op de afdeling drukkerij?

Dit ga je doen

Ter ondersteuning van het team op de drukkerij tijdens de zomerperiode zijn wij op zoek naar een assistent operator die het drukproces wil begeleiden. De werkzaamheden zullen bestaan uit het controleren en in de gaten houden van computer gestuurde machines, het aanvullen van de plastic rollen, rollen verpakken, verf halen, helpen met instellen van de machines. Met deze machines kunnen zij folies voorzien van het eenvoudige lijndrukwerk t/m full colour rasterdrukwerk. Het wordt jouw taak om de vaste medewerkers te ontzorgen, zodat zij voldoende tijd hebben om zich op het werk te focussen. Veel van de vaste krachten zijn op vakantie, daarom zal jouw komst als geroepen komen. Dit biedt je een mooie kans om nieuwe ervaringen op te doen binnen een mooi bedrijf, naast dat je je centen bijverdiend!

Dit krijg je

Wat hebben we jou te bieden?

▪ Salaris tussen €1800,- en €2100,- bruto per maand, inclusief ploegentoeslag (afhankelijk van je leeftijd) ;
▪ Ploegentoeslag van 25% per gewerkt uur;
▪ Reiskosten van maximaal netto €5,50 per dag;
▪ Gemoedelijke werksfeer met oog voor de medewerkers;
▪ Schonen en werkomgeving;
▪ Werklocatie Giessen dit is in de regio Waalwijk, Den Bosch, Breda en Tilburg;
▪ Vakantiewerk/bijbaan als goede toevoeging aan je CV;
▪ Werkkleding van het bedrijf;
▪ Werkschoenen van WerkTalent

Dit ben je

Wat vragen wij voor deze functie?

▪ Geen ervaring? Geen probleem!
▪ Je bent minimaal 18 jaar oud i.v.m. ploegendiensten
▪ Het is mooi meegenomen als je affiniteit hebt met techniek;
▪ Geen bezwaar tegen werken in drie-ploegendiensten;
▪ Fulltime beschikbaar;
▪ Hands-on mentaliteit;
▪ Beschikken over eigen vervoer (in verband met de ploegen is het reizen met openbaar vervoer niet mogelijk).

Ploegendienst ziet er als volgt uit:

Week 1: ochtenddienst van 06:00 - 14:00 uur, Week 2: middagdienst van 14:00 - 22:00 uur, Week 3: nachtdienst van 22:00 - 06:00 uur.


Wat gebeurt er op de afdeling drukkerij?

De afdeling drukkerij is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, een nieuwe loods was dan ook geen overbodige luxe. In de nieuwe loods staat onder andere een nieuwe kleurenpers. Binnen deze afdeling is nog een kleinere afdeling gevestigd die verantwoordelijk is voor de voorbereiding van het drukwerk. Zij monteren de drukplaten op voorhand op de rollen welke in de drukpers gaan. Zij zorgen dat deze tot op de millimeter nauwkeurig goed zitten. De voorgemonteerde rollen worden vervolgens door de flexodrukkers in de machine gezet op de betreffende plaats. Als assistent flexodrukker ga je de flexodrukkers ontzorgen door hen te ondersteunen in de voorkomende werkzaamheden.


Hier ga je werken

Wat doet dit bedrijf?

Onze klant is actief in het volledige productieproces van plastic verpakkingen en folies. De verpakkingsconcepten worden ontwikkeld voor de tuinbouw, food, non-food en verpakkingsgroothandel. Ondertussen zijn zij dan ook een grote speler op de markt. De eigen vestigingen zijn in Genderen en Giessen, dit is in de omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem en Zaltbommel.

Interesse?

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan via de sollicitatiebutton en upload je CV! Na het beoordelen van je CV nemen we contact met je op. We nodigen je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor in Sleeuwijk. Daar bespreken we de mogelijkheden en nemen we de vacature uitgebreid door. Vervolgens gaan wij je onder de aandacht brengen bij onze klant, als zij net zo enthousiast over jou zijn als wij, ga jij een nieuwe uitdaging aan! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op: 06-13967507!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent