Accountmanager / Intercedent Nijmegen

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2100,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Hou jij van winnen? En dan heb ik het niet alleen over de deal bij die toffe opdrachtgever maar ook op het voetbalveld of met darten op de vestiging? Dan hoor jij bij ons thuis!

Dit ga je doen

Wat ga je doen?

Als accountmanager/intercedent in de uitzendbranche hoef ik jou niet te vertellen hoe de werkdag verloopt, jij weet precies wat jou te wachten staat! Jij vindt het fantastisch om te jagen naar de juiste deal en te zoeken naar geschikte kandidaten. Acquisitie, offertes opstellen, intake gesprekken voeren zijn werkzaamheden waar jij helemaal in thuis bent. Deze voer je dan ook met een glimlach op je gezicht uit.

Mocht jij deze ervaring nog niet hebben? Dan weet jij in ieder geval wat commerciële taken inhouden, kom jij graag in contact met nieuwe mensen en ben jij niet bang om onbekende bedrijven binnen te stappen.

Als echte salesman/vrouw is administratie waarschijnlijk niet echt jouw sterkste kant, hoe fijn is het dan dat wij een fantastische backoffice hebben die de grootste administratieve taken overneemt?! Contracten aanmaken, uitzendkrachten verlonen en CAO wijzigingen zijn voorbeelden van zaken waar jij je niet meer druk om hoeft te maken!

Maar wat maakt deze vacature nou extra uitdagend? Jij bouwt samen met ons, Romana en Puck, vestiging Nijmegen verder op. Wij bestaan vanaf december, wat nog vrij recent is waardoor er veel kansen liggen om jezelf én de vestiging te laten groeien! Het werkgebied is van Nijmegen tot ongeveer Uden, dus genoeg industrieterreinen die wij kunnen gaan veroveren!

Waar kom je terecht?

Bij WerkTalent werken betekent jezelf zijn, enorm veel lachen, hard werken, vrijheid en zelfstandigheid. Onze motto is 'Wij zien het anders' en dat zie je ook terug in de organisatie. Er is ruimte voor de meest creatieve ideeën om helemaal jezelf te kunnen zijn. Kom jij liever op jouw sneakers naar het werk dan chique schoenen, of andersom, helemaal prima!

Ben jij een echte piraat die houdt van veroveren, de ambitie heeft om ooit een eigen vestiging te openen en enorm veel humor en zelfspot heeft? Dan wil ik graag met jou in gesprek!

Dit krijg je

Wat wij bieden?

Naast een fijne werksfeer, collega’s die net zo hard werken als jij én een toffe werkplek, bieden wij het volgende:

•    Een salaris tussen de € 2.100 en € 2.800 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd/ervaring/functie-inhoud);
•    Aantrekkelijke bonusregeling (persoonlijke- en/of teambonus);
•    Opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy voor de opbouw van jouw kennis en uitbreiding van jouw vaardigheden; 
•    25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6,5 Adv-dagen;
•    Iedere werkdag een uitgebreide en kosteloze lunch met collega’s; 
•    Laptop en mobiele telefoon; 
•    Uitzicht op een vast dienstverband; 
•    Jaarlijks een incentive weekend naar de tofste bestemmingen (Hvar, Ibiza, Thessaloniki). Start jij uiterlijk in september? Dan val jij nog met de kont in de boter! In oktober staat er een tof weekend gepland ter ere van ons 20 jarig jubileum met alle WerkTalent collega's!
•    And last but not least: een hechte WerkTalent-familie waar jij je helemaal thuis gaat voelen! 

Dit ben je

  • Ervaring in de uitzendbranche als accountmanager/intercedent/consultant
  • Certificaat SEU zou mooi meegenomen zijn
  • Jij kan goed omgaan met vrijheid en zelfstandigheid in jouw functie
  • Competatief en fanatiek ingesteld
  • Fulltime beschikbaar
  • Rijbewijs B
  • Woonachtig in omgeving Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Cuijk, Arnhem

Hier ga je werken

Kijk, WerkTalent is een uitzendbureau, maar wij zien het simpelweg anders. Wij zijn dan ook een tikkeltje eigenwijs en doen dingen graag op onze manier. Dit combineren wij uiteraard wel met een professionele en servicegerichte werkwijze waardoor WerkTalent een betrouwbare en graag geziene samenwerkingspartner is op het gebied van personeelsbemiddeling.

Geen loze beloftes, geen poespas maar gewoon doen! Door de platte organisatiestructuur, de heldere manier van communiceren en korte lijnen, onderscheiden wij ons van de concurrent. WerkTalent blijft zich ontwikkelen en jij kan hier in meegroeien.
Bij WerkTalent kun je echt mooie stappen maken en ook dit is zeker geen loze belofte!

Je komt te werken op ons kantoor in Nijmegen. We bestaan vanaf december en hebben al een mooie basis gevormd. Jij krijgt twee ontzettend gezellige collega's! Laat je als man-zijnde zèker niet tegenhouden om jezelf te voegen bij deze twee dames want wij praten net zo makkelijk over voetbal en zijn erg fanatiek tijdens een potje darten aan het einde van de dag ;-)

Interesse?

Denk jij dat je past in ons gezellige en energieke team? Zoek je een fulltime baan zoals deze met kansen op een vast dienstverband? Wacht dan niet en solliciteer gewoon meteen! Mogelijk heb je toch nog wat vragen. Bel dan even met Romana (Business Partner vestiging Nijmegen) op het telefoonnummer: 06- 13240667.

We nodigen jou graag uit om samen een kop koffie te drinken en jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken!

Tot snel :-)

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent