Vakantiebaan schoonmaak parttime

Opleidingen MBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Heusden
Salaris € 1500,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Ben jij per direct beschikbaar en kan je zelfstandig met een werkbus op pad? Dan is deze (tijdelijke) vacature wellicht wat voor jou.

Dit ga je doen

Als facilitair medewerker / medewerker schoonmaak / interieurverzorger ben je het visitekaartje van het bedrijf! Jij zorgt, samen met je collega's voor een schone en frisse omgeving, niet geheel onbelangrijk in deze huidige situatie. Het is momenteel erg druk en daarom zijn zij wellicht op zoek naar jou! Kom je uit de regio Altena en ben je op korte termijn op zoek naar werk? Dan zij


Je werkt samen met een vast team. Je werkzaamheden bestaan uit het schematisch schoonmaken van winkels die na de (ver-)bouw worden opgeleverd. Wel is het fysiek zwaarder werk. Denk hierbij aan het schoonmaken van panden die opgeleverd moeten worden, algemene ruimtes als bouwketen, wooncomplexen (liften, trappenhuizen, gangen). Kortom het 'grovere' schoonmaakwerk. Na een inwerkperiode wordt je wekelijks zelfstandig op pad gestuurd vanaf Wijk en Aalburg in een werkbus. Wekelijks wordt een planning gemaakt die kan variëren van 24 tot 40 uur in de week. Als persoon ben je dus flexibel ingesteld, weet je van aanpakken en kun je zelfstandig werken. Daarnaast ben je ook in staat om anderen aan te sturen, het kan voorkomen dat je samen met collega's op pad wordt gestuurd voor een groot project.

Werklocatie: je dag start vanaf Wijk en Aalburg! Afhankelijk van de locaties zal je tussen 07:00 en 18:00 beginnen, en rond 16:00 of 17:00 uur klaar zijn. Flexibiliteit wordt dus wel van je verlangd.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid. Binnen deze organisatie hangt een informele werksfeer en een aanpakkersmentaliteit. Naast een full time (of indien wenselijk part time) baan, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris volgens de schoonmaak cao;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling;
 • Een uitdagende, vaste baan binnen een informele, groeiende organisatie;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Samenwerken binnen een gemotiveerd team in een no-nonsense organisatie;
 • Teamuitjes, borrels.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in de regio Wijk en Aalburg en dit is in de omgeving Gorinchem, Almkerk, Waalwijk, Den Bosch;
 • Je bent in staat fysiek zwaarder werk te verrichten;
 • Een hardwerkend persoon met een klantgerichte houding en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Fulltime of Parttime (3 dagen) beschikbaar.

Hier ga je werken

Het bedrijf verzorgt een totaal pakket van facilitaire diensten voor de zakelijke markt. Werkzaam bij dit bedrijf maak je deel uit van een hecht team welke altijd voor elkaar klaar staan. Je gaat vaak zelfstandig op pad om je werkzaamheden te verrichten. Het kan variëren van een vaste werkplaats waar je part-time werkt tot fulltime werkzaamheden van diverse objecten. Wil jij ook deel uitmaken van onze familie? Wij maken graag kennis met je!

Interesse?

Ben jij zelfstandig en herken jij jezelf in het geschetste profiel? Solliciteer dan via de sollicitatieknop en upload je CV en motivatie. Ben je wel werkzoekende maar is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Neem ook dan contact met ons op, we zoeken graag op maat naar een passende functie!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent