Bezorger automaterialen

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 1800,- per maand
Direct naar:
Hi veilige wegpiraat! Vind jij het heerlijk om hele dagen in een auto te rijden maar vind je klantcontact toch ook wel gezellig? Word dan per direct bezorger/koerier automaterialen (M/V) bij deze leuke werkgever!

Dit ga je doen

Om 07.45 kom jij aan op jouw werk. Om 08.00 moet je beginnen maar jij bent graag op tijd en drinkt nog graag een bakkie koffie of thee voordat je aan de slag gaat. Vervolgens loop jij samen met jouw collega van het magazijn de orders door en checken jullie of alles compleet is. Alright, ready to go! Radio aan, zonnebril op en gaan met die banaan.

Gedurende de dag rijd jij jouw routes af om de garages te voorzien van hun bestelde auto onderdelen. Met smart wachten zij op jou zodat zij door kunnen gaan met het sleutelen aan auto's! Omdat jij vaste routes rijdt, heb je vaste klanten. Met een lach op jouw gezicht overhandig jij de bestelling en jij gaat voor kwaliteit en foutloze bezorging. Jij gaat dan ook niet eerder weg bij de klant als alles gecheckt is en de vraag hebt gesteld of je nog iets voor ze kan betekenen.

Dit krijg je

Voor deze vrije, zelfstandige en super toffe baan krijg je ook nog wat terug!
  • Fulltime, vast werk!
  • Salaris €1815,- bruto per maand
  • Keuze tussen wekelijks en 4-wekelijkse betaling
  • Super gezellig en jong team!

Dit ben je

  • Per direct beschikbaar
  • Jij beschikt over een rijbewijs
  • Veiligheid en verantwoordelijkheid is voor jou vanzelfsprekend, jij houdt je dan ook netjes aan de verkeersregels
  • Klanten kunnen op jou rekenen en willen graag door jóu geholpen worden
  • Jij komt uit omgeving Nijmegen, Arnhem, Wijchen
  • De vacature staat open voor dames en heren maar bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een dame vanwege de balans in het team.

Hier ga je werken

Als autoliefhebber ben je bij deze werkgever aan het goede adres! De hele dag ben je bezig met automaterialen. Je komt terecht in een super hecht team! Er wordt enorm hard gewerkt maar ook ontzettend gelachen, je moet hier dan ook wel tegen een stootje kunnen ;-)

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar deze functie in handen gelegd van WerkTalent Nijmegen.

Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken dan jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure. Maar de begeleiding stopt niet als je bent gestart... Nee, WerkTalent is er ook voor je tijdens en ná de opdracht. Wij werken graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken dan ook met jou mee als er behoefte is voor een opleiding of cursus. En stopt de opdracht helaas? Dan helpen wij jou gewoon weer direct aan een nieuwe functie!

Dus wil jij meer weten over deze functie? Ben jij nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met mij op!

Bel, mail of WhatsApp: romanavanerp@werktalent.com of 06-13240667

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent