Facilitair medewerker koffieautomaten

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Verschrikkelijk toch om de hele dag stil te zitten? Lekker onderweg zijn, sleutelen aan machines en contact met klanten en consumenten is wat jij zoekt. Stop met zoeken! Dan is dit namelijk dé perfecte functie voor jou.

Dit ga je doen

Jij gaat lekker op en neer karren naar jouw klanten in Nederland. Hier zorg jij ervoor dat de koffieautomaten op en top verzorgd zijn. Als operator in de buitendienst ben jij voor verschillende zaken verantwoordelijk:

 • Reinigen, bijvullen en onderhouden van de koffiemachines bij jouw vaste klanten
 • Oplossen van kleine storingen aan de automaten
 • Lichte administratieve werkzaamheden verrichten
 • Contact onderhouden met de klanten en consumenten
 • Verrichten van fysiek zwaar werk, zoals het tillen van dozen, bukken en veel lopen.
Binnen deze functie werk jij 37,5 uur per week, van maandag t/m vrijdag 7,5 uur per dag.

Dit krijg je

Binnen deze mooie organisatie krijg jij het volgende:

 • Bruto maandsalaris tussen de €1800 - €2000 (afhankelijk van ervaring)
 • Fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband
 • Uitgebreide training om jouw werk zo goed mogelijk uit te gaan voeren
 • Een ontzettend leuke baan met heel veel zelfstandigheid
 • Gezellige werksfeer binnen een ontzettend leuk team

Dit ben je

Jij bent iemand die graag onderweg is en de techniek in de vingers hebt. Je zit niet graag stil en vindt het leuk om te sleutelen aan machines. Verder ben je communicatief vaardig en kun je goed contact met de klant onderhouden. Andere harde criteria zijn:

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • In bezit van rijbewijs B en een auto, zodat je naar jouw klanten kunt rijden (hiervoor ontvang je natuurlijk een reiskostenvergoeding!)
 • In de mogelijkheid om VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen
Gezien jouw takenpakket is het verder nog belangrijk dat je in goede fysieke gesteldheid bent, je technisch en administratief inzicht hebt en betrouwbaar bent. Verder woon jij in de omgeving van Nijmegen, Arnhem of Den Bosch.

Hier ga je werken

Hier zitten de échte koffieliefhebbers! Wij maken van ieder koffiemoment een echt genietmoment. We schenken de beste koffie en thee met lekkere, gezonde tussendoortjes en dranken die ze met zorg hebben geselecteerd. Met het welzijn van de klant én de medewerkers voorop. Met de producten maken wij het verschil in het land van oorsprong.

Gezien onze liefde voor koffie, krijg jij als medewerker altijd en overal toegang tot de lekkerste koffie en thee, snacks en frisdranken. Wij luisteren naar onze klanten en gaan samen op zoek naar op maat gemaakte oplossingen. Het bedrijf is ondernemend, innovatief en willen de klanten te allen tijde ontzorgen.

Dit bedrijf is de meest duurzame 'vending'speler op het gebied van koffie, thee, frisdranken en snacks op het werk. In Nederland werken ruim 600 medewerkers.
Zij bieden de medewerkers volop kansen om zich te ontwikkelen, zijn zeer ondernemend, innovatief en altijd service- en klantgericht.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent