Consultant arbeidsbemiddeling

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2100,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Hou jij van winnen? En dan heb ik het niet alleen over de deal bij die toffe opdrachtgever maar ook op het voetbalveld of met darten op de vestiging? Dan hoor jij bij ons thuis!

Dit ga je doen

In deze veelzijdige functie is geen één werkdag hetzelfde en dat is wat ons vak zo enorm uitdagend maakt. Jij krijgt energie van het spreken van (latent) werkzoekenden en doet er alles aan om voor hen een nieuwe uitdaging te vinden! Ook bezit je commerciële skills en haal je plezier uit het binnenhalen van nieuwe klanten en het zijn van een sparringpartner voor bestaande klanten. Je denkt mee in een personeelsvraagstukken, kent de branche, zorgt voor oplossingen en ondersteund je klant in de HR-dienstverlening.

Samen met enthousiaste collega’s, die net als jou van elke dag een succes willen maken, zorgen jullie ervoor dat de service die jullie verlenen van hoog niveau is. Keihard werken voor succes met veel ruimte voor verbinding en gezelligheid. Je luncht dagelijks samen met je collega’s op kantoor (op kosten van WerkTalent), deelt kansen en mogelijkheden met elkaar en gaat voor elkaar door het vuur. Met een winnaarsmentaliteit en drive naar resultaat is er wekelijks wel iets te vieren, en dat pakken we bij WerkTalent met beide handen aan.

Om je een completer beeld van je functie te geven, sommen wij hieronder wat werkzaamheden op die tot je takenlijst behoren.

Wat doe je:

• Saleswerkzaamheden, jij haalt nieuwe klanten binnen
• Relatiebeheer, jij zorgt dat klanten ook klanten blijven en dat jullie een lange termijn relatie met elkaar aangaan
• Zoeken naar en contact hebben met (latent) werkzoekenden, uitzendkrachten, opdrachtgevers en potentiële toptalenten
• Schrijven van wervende vacatureteksten
Dit alles met als doel om de match tussen de kandidaat en de klant te maken!

Kom jij onze gezellige en groeiende organisatie versterken in de Nijmegen? Als accountmanager start je met werken op onze bestaande vestiging. Dit met als doel om deze vestiging verder te laten groeien en onze organisatie te leren kennen. Uiteindelijk kun je ook jouw eigen ambities waar maken. Hoe? Bijvoorbeeld door een eigen vestiging te starten, waar jij zelf verantwoordelijk bent voor het dagelijkse reilen en zeilen en het behalen van succes!

Dit krijg je

Wat wij bieden?

Naast een fijne werksfeer, collega’s die net zo hard werken als jij én een toffe werkplek, bieden wij het volgende:

•    Een salaris tussen de € 2.100 en € 2.800 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd/ervaring/functie-inhoud);
•    Mooie bonusregeling (persoonlijke- en/of teambonus);
•    Opleidingsmogelijkheden om jezelf tot echte vakspecialist te ontwikkelen; 
•    25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6,5 Adv-dagen;
•    Jouw broodtrommel kan je thuis laten, de lunch wordt verzorgd; 
•    Laptop en smartphone; 
• De mogelijkheid om jouw eigen vestiging op te starten
•    Jaarlijks een incentive weekend naar de tofste bestemmingen (Hvar, Ibiza, Thessaloniki). Start jij uiterlijk in september? Dan val jij nog met de kont in de boter! In oktober staat er een tof weekend gepland ter ere van ons 20 jarig jubileum met alle WerkTalent collega's!
•    And last but not least: een hechte WerkTalent-familie waar jij je helemaal thuis gaat voelen! 

Dit ben je

Om je aan te sluiten bij onze WerkTalent-familie neem jij in ieder geval het volgende mee:

•Ervaring in de uitzendbranche is noodzakelijk (1-5 jaar)
•Een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding
•Commercieel weet jij je mannetje of vrouwtje te staan, door jouw gunfactor weten (potentiële) klanten jou altijd te vinden
•Flexibiliteit, iedere dag is anders
•Hard werken is niet erg, vooral niet in combinatie met gezelligheid
•Woonachtig in omgeving Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Cuijk, Arnhem

Hier ga je werken

Kijk, WerkTalent is een uitzendbureau, maar wij zien het simpelweg anders. Wij zijn dan ook een tikkeltje eigenwijs en doen dingen graag op onze manier. Dit combineren wij uiteraard wel met een professionele en servicegerichte werkwijze waardoor WerkTalent een betrouwbare en graag geziene samenwerkingspartner is op het gebied van personeelsbemiddeling.

Geen loze beloftes, geen poespas maar gewoon doen! Door de platte organisatiestructuur, de heldere manier van communiceren en korte lijnen, onderscheiden wij ons van de concurrent. WerkTalent blijft zich ontwikkelen en jij kan hier in meegroeien.
Bij WerkTalent kun je echt mooie stappen maken en ook dit is zeker geen loze belofte!

Je komt te werken op ons kantoor in Nijmegen. We bestaan vanaf december en hebben al een mooie basis gevormd. Jij krijgt twee ontzettend gezellige collega's! Laat je als man-zijnde zèker niet tegenhouden om jezelf te voegen bij deze twee dames want wij praten net zo makkelijk over voetbal en zijn erg fanatiek tijdens een potje darten aan het einde van de dag ;-) Wil jij onderdeel zijn van de groei van vestiging Nijmegen met als doel o.a. een verhuizing naar een groter pand in het centrum en een droomteam van 5 á 6 gezellige collega's? Leuk, ik ga graag met jou het gesprek aan!

Interesse?

Denk jij dat je past in ons gezellige en energieke team? Zoek je een fulltime baan zoals deze met kansen op een vast dienstverband? Wacht dan niet en solliciteer gewoon meteen! Mogelijk heb je toch nog wat vragen. Bel dan even met Romana (Business Partner vestiging Nijmegen) op het telefoonnummer: 06- 13240667.

We nodigen jou graag uit om samen een kop koffie te drinken en jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken!

Tot snel :-)

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent