Medewerker onkruidbestrijding

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1700,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Steek jij graag je handen uit je mouwen en ben je een buitenmens? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Dit ga je doen

Je stapt in de Waardlanden auto en rijdt naar de afgesproken werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid werk en je rijbewijs neem je een aanhangwagen mee. Op de aangekomen locatie ga je aan het werk, voornamelijk met de bosmaaier. Uiteraard zorg je er voor dat de weg gehaalde onkruid netjes afgevoerd wordt.

In deze zelfstandige functie heb je veel verantwoordelijkheid. Je zorgt er niet alleen voor dat de afgesproken werkgebieden er aan het einde van de dag netjes uitzien, maar bent ook verantwoordelijk voor één van de Waardlanden voertuigen, een veilige woon- en werkomgeving en divers materieel. Denk daarbij aan gereedschappen zoals een bosmaaier en diverse beschermingsmiddelen zoals een veiligheidshelm en gezichtsbescherming.

Kort samengevat:
 • Bestrijden van onkruid door middel van een bosmaaier;
 • Je bent werkzaam in de regio Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, en Leerdam;
 • Werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot ca. 16.00 uur.

Dit krijg je

 • Een bruto maandsalaris gebaseerd op de SWGO-cao, dit is tussen de €1700,00 en €2200,00 op basis van 40 uur, dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime werkweek;
 • €0,19 reiskostenvergoeding per km;
 • Fulltime, vast werk;
 • Een goede regeling voor de eventuele over- en toeslaguren;
 • Een goede werksfeer en flexibele werktijden.

Dit ben je

Bij Waardlanden vinden ze het vooral belangrijk dat je inzet toont en dat je gemotiveerd bent. Het is dan ook niet noodzakelijk dat je al ervaring hebt, de juiste werkinstelling is bij Waardlanden altijd belangrijker dan de ervaring!

Dit ben je:
 • Enige ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als medewerker groenvoorziening, hovenier of medewerker onkruidbestrijding;
 • Woonachtig in het werkgebied van Waardlanden (Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden of Leerdam);
 • Een rijbewijs B is noodzakelijk om de functie uit te oefenen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, humor en een fulltime beschikbaarheid op korte termijn.

Hier ga je werken

Waardlanden, gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht), verzorgt de afvalverwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen (zoals papier en glas) voor ruim 70.000 huishoudens in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, Leerdam en Vianen. Ook kunnen de inwoners gebruik maken van de diverse afvalbrengstations. Maar daar stopt het niet! Zo zijn ze ook verantwoordelijk voor: strooiwerk, veegwerk en diverse werkzaamheden in de groenvoorziening.


Bij Waardlanden hangt een prettige werksfeer. Met elkaar wordt er hard gewerkt om het werk af te krijgen, maar er is ook zeker ruimte voor een dolletje! Iedereen wordt warm ontvangen, of je nu tijdelijk komt of voor de lange termijn. Hierdoor voelen de meeste mensen zich er gelijk thuis.

Interesse?

Wij doen al jarenlang zaken met Waardlanden, zodoende besteden zij het wervingsproces aan ons uit. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij Waardlanden en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Dat kan: 06-19476246. Mailen kan ook: esmeydehaas@werktalent.com

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Esmey de Haas

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent