C-Chauffeur (C rijbewijs)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Leerdam
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag in de logistiek? Ben je in het bezit van rijbewijs C en code 95? En ben je op zoek naar een baan als chauffeur met gunstige werktijden? Dan zit je hier goed.

Dit ga je doen

's Ochtends kom je binnen bij Waardlanden en is het eerst tijd om je om te kleden en voor een kopje koffie. Je zoekt (als het nodig is) jouw bijrijder op en dan gaan jullie richting de vuilniswagen. Als chauffeur word je zoveel mogelijk allround opgeleid, dus deze wagen is niet altijd hetzelfde. Het zou best kunnen dat je een periode achterelkaar op de zijlader, achterlader of autolaadkraan wordt ingezet. Wanneer het nodig is kan dit ook (tijdelijk) veranderen. Hierdoor blijft je werk lekker gevarieerd! Je gaat op pad om het benodigde afval op te halen: grofvuil, oud papier, bedrijfsafval, huisafval of ondergrondse containers behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Kort samengevat:
 • Het besturen van de vrachtwagen;
 • Het ophalen van verschillende soorten afval;
 • Wanneer nodig neem je een bijrijder mee.

Dit krijg je

Waardlanden werkt volgens de WSGO-cao. Hierdoor gaat het niet alleen om een leuke fulltime baan bij een mooi bedrijf, maar zijn ook de arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk!

Zo heb je bijvoorbeeld recht op:
 • Een bruto salaris tussen de €2300,00 en €2700,00 per maand op basis van 40 uur, dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime werkweek;
 • €0,19 reiskostenvergoeding per km;
 • Een vaste baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een goede regeling voor de eventuele over- en toeslaguren;
 • Een goede werksfeer;
 • Gunstige werktijden in dagdienst!

Dit ben je

Wij vinden het erg belangrijk dat iemand fulltime beschikbaar en gemotiveerd is!

Daarnaast vragen we dat:
 • Je in het bezit bent van rijbewijs B en C;
 • Je in het bezit bent van code 95;
 • Enige jaren werkervaring als kraanmachinist of chauffeur;
 • Ervaring als chauffeur autolaadkraan is een pre.

Hier ga je werken

WerkTalent werkt al jaren, als vaste partner, samen met Reinigingsdienst Waardlanden. Waardlanden, gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht), verzorgt de afvalverwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen (zoals papier en glas) voor ruim 70.000 huishoudens in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, Leerdam en Vianen. Ook kunnen de inwoners gebruik maken van de diverse afvalbrengstations. Maar daar stopt het niet! Zo zijn ze ook verantwoordelijk voor: strooiwerk, veegwerk en diverse werkzaamheden in de groenvoorziening. De werkzaamheden zijn zoveel mogelijk gericht op het hergebruiken van grondstoffen en het voorkomen van (rest)afval. Afvalscheiding en recyclen zijn daarbij belangrijke pijlers!

Bij Waardlanden hangt een prettige werksfeer. Met elkaar wordt er hard gewerkt om het werk af te krijgen, maar er is ook zeker ruimte voor een dolletje! Iedereen wordt warm ontvangen, of je nu tijdelijk komt of voor de lange termijn. Hierdoor voelen de meeste mensen zich er gelijk thuis.

Interesse?

Wij doen al jarenlang zaken met Waardlanden, zodoende besteden zij het wervingsproces aan ons uit. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij Waardlanden en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Dat kan: 06-19476246. Mailen kan ook: esmeydehaas@werktalent.com

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Esmey de Haas

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent