Allround Operator

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Roermond
Salaris € 2000,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Jij hebt ervaring als productiemedewerker of operator? En jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Komt dat goed uit, want dan heb ik de perfecte vacature voor jou!

Dit ga je doen

Ga jij starten bij onze opdrachtgever in Roermond? Dan kun je verwachten dat jij goed wordt ingewerkt!

Tijdens je inwerkperiode maak je eerst kennis met het productieproces en alle productieonderdelen binnen het bedrijf. Je start met de volgende werkzaamheden:

 • Instellen en bedienen van de afvullijnen
 • Zelfstandig mengen van producten
 • Kwaliteitscontrole van de producten en dit administratief vastleggen.
Nadat je bovenstaande werkzaamheden onder de knie hebt, is het tijd om meer bij te leren. Samen met de werkgever wordt gekeken welke taken het beste bij jou passend. Verder wordt gekeken hoe jij jouw kwaliteiten verder kunt ontwikkelen.
Uiteindelijke is het de bedoeling dat je zelfstandig verantwoordelijk wordt voor één of meerdere productielijnen binnen het bedrijf. Dit zal ongeveer 6 tot 12 maanden duren, afhankelijk van jouw ervaring.

Dit krijg je

Jij wil starten bij de opdrachtgever? Super! Wanneer jij gaat starten, krijg jij:

 • Salaris tussen de €2100 - €2300 bruto per maand
 • Fulltime functie van 39,5 uur per week
 • Vast werk voor langere tijd
 • Voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bij de opdrachtgever
 • Leuke baan binnen een klein en hecht team!

Dit ben je

Jij bent woonachtig in de omgeving van Roermond, Venlo, Sittard of Weert. Jij vind veiligheid erg belangrijk. Maar ook zelfstandigheid, nauwkeurigheid en jezelf en jouw werk willen verbeteren zijn belangrijke speerpunten om van deze uitdaging een succes te maken! Verder heb jij:

 • Een technische MBO-opleiding gevolgd of dit niveau door werkervaring verkregen
 • In het bezit van een heftruckcertificaat of bereid deze te behalen
 • Een aantal jaar werkervaring in een productieomgeving. Ervaring met mengprocessen, afvulmachines, verpakkingsmachines en/of etiketteermachines is heel fijn, maar geen must!
 • Bereid om in zowel dagdienst als 2 ploegen te werken

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is al jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling en het produceren van spray-systemen. Binnen deze internationale, groeiende omgeving krijg jij voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent werkzaam in een afwisselende en leerzame functie binnen een klein en hecht team. De omvang van de activiteiten binnen het bedrijf zijn overzichtelijk waardoor jij direct zicht hebt op het resultaat en de opdrachtgever veel aandacht kan schenken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent