Commercieel medewerker Binnendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1850,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
EHBO: Eerste Hulp bij het Opnemen van de telefoon! Ben jij die enthousiaste collega die klanten en prospecten belt om afspraken voor accountmanagers te plaatsen? Dat is dit iets voor jou!

Dit ga je doen

In deze functie zorg je ervoor dat de agenda's van jouw collega's helemaal vol komen staan met afspraken. Dit kan bij bestaande en nieuwe klanten zijn. De accountmanager gaat naar jou gemaakte afspraak bij de klant/prospect langs om meer over jullie EHBO-producten te vertellen en te verkopen. Want eerlijk is eerlijk, dat heeft ieder bedrijf nodig toch? Je probeert een 'Nee' om te draaien in een 'Ja' met jouw enthousiasme en maakt de klant of prospect nieuwsgierig over wat jullie te bieden hebben.

Naast het inplannen van afspraken ondersteun jij de accountmanagers ook met administratieve taken. Om je werkzaamheden te perfectioneren zit je eenmaal per week met je collega's samen om te kijken waar er verbetering mogelijk is.

Wanneer je in het verleden eerder acquisitie hebt gepleegd of in een callcenter hebt gewerkt sluit deze functie perfect aan op je ervaring.

Dit krijg je

 • Een vaste baan voor 40 uur per week tijdens kantooruren
 • Een jong en dynamisch team van ongeveer 10 a 15 collega's
 • Een salaris van €10,50 bruto per uur exclusief bonussen
 • Je ontvangt (maximaal) €500,- boven op jouw maandsalaris wanneer jij jouw targets hebt gehaald
 • Goede begeleiding en opleiding zodat je voldoende kennis hebt om je functie goed uit te voeren
 • Uitzicht op een vast contract bij onze opdrachtgever
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Op lange termijn zou je kunnen doorgroeien naar de buitendienst
 • 2x per jaar een gezellig uitje met je collega's

Dit ben je

 • Enige ervaring in het telefoneren
 • Je wilt graag fulltime werken
 • Je vindt het leuk om telefoongesprekken te voeren en afspraken in te plannen
 • Het is voor jou geen probleem om een "Nee" te veranderen in een "Ja"
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg, Waalwijk, Breda of Den Bosch

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het verkopen van EHBO producten. Ze verkopen materialen en diensten voor meer dan 350.000 bedrijven en instellingen in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf ontzorgt elk type klant met EHBO producten op maat gemaakt volgens de wens van de klant.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-13996027, maritschalken@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent